Η Hellenic Train παραδέχεται το πρόβλημα στον προαστιακό που έβγαζε καπνούς

Διαβάζεται σε 2'
Βλάβη στον προαστιακό
Βλάβη στον προαστιακό larissanet

Αντιμέτωποι με καπνούς στο δεύτερο βαγόνι ήρθαν οι επιβάτες του προαστιακού από την Θεσσαλονίκη προς τη Λάρισα, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ανακοίνωση της Hellenic Train.

Ανακοίνωση σχετικά με την ακινητοποίηση του προαστιακού που ταξίδευε από Θεσσαλονίκη για Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής, εξέδωσε η Hellenic Train.

Η εταιρεία παραδέχεται πως ο προαστιακός σταμάτησε στη Ραψάνη Τεμπών, επειδή κόλλησαν τα φρένα του συρμού, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί καπνός.

Δηλώνει, πάντως, πως «δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό» και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Σχετικά με το συμβάν του Προαστιακού Θεσσαλονίκης – Λάρισας που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, η Hellenic Train ενημερώνει για τα κάτωθι:

Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνισης μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα (1597). Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία.

Στην συνέχεια η αμαξοστοιχία απομακρύνθηκε με χρήση εφεδρικού συρμού.

Για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο.

Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες.

Η Hellenic Train δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Γιατί δεν έχουμε ασφαλή τρένα στην Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα