Η νέα ζωή του 21χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Η νέα ζωή του 21χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2019 glomex

Μια καινούργια αρχή στη ζωή της έχει κάνει η κοπέλα, που συνελήφθη πριν από 1,5 χρόνο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με ναρκωτικά.

Σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γύρισε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το 21χρονο μοντέλο, το οποίο ήταν στην επικαιρότητα πριν από 1,5 χρόνο μετά την σύλληψή του στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Ο δικηγόρος της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, για την καινούργια ζωή της, μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, ενώ όπως ο ίδιος αποκάλυψε η 21χρονη βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, τη Μυτιλήνη και έχει κάνει ήδη μια καινούργια αρχή στη ζωή της.

Όπως είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, «η Ειρήνη αθωώθηκε αμετάκλητα, γύρισε στην Μυτιλήνη, είναι μαζί με τους γονείς της με τον μικρό της αδερφό τον Ταξιάρχη. Χρωστάω μία επίσκεψη στον πατέρα της, τη μητέρα της και την Ειρήνη ίσως μες στον Ιούλιο. Είναι καλά, δούλεψε για κάποιο διάστημα σε ένα καφέ, τώρα κοιτάει και τα επόμενα της βήματα. Είναι πολύ καλά».

Ερωτηθείς αν σκέφτεται να συνεχίσει τις σπουδές της η 21χρονη Ειρήνη, ο κ. Κεχαγιόγλου απάντησε: «Θέλει να δουλέψει δεν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της. Θέλει να βρει μια δουλειά και να εργαστεί. Η Ειρήνη εάν καταδικαζόταν θα τελείωνε η ζωή της. Θα καταδικαζόταν σε 30 χρόνια και θα εξέτιε τουλάχιστον τα 20. Εάν επιβίωνε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα