Η Παπαδάκου απαντά στην Ράικου – “Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια”

Η Παπαδάκου απαντά στην Ράικου – “Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια”
H Ελένη Ράικου Eurokinissi

Η δημοσιογράφος αναφέρει πως έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της κ. Ράικου και θα ακολουθήσει αγωγή, ενώ αναφέρει πως δικαιώνεται σχετικά με την έρευνά της.

Για αθλιότητες κάνει λόγο η δημοσιογράφος, Γιάννα Παπαδάκου, απαντώντας με αιχμηρή δήλωσή της σε όσα κατέθεσε χθες η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που ερευνά την δράση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η κ. Παπαδάκου σημειώνει ότι έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της κ. Ράικου και θα ακολουθήσει και αγωγή, ενώ δηλώνει θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της εναντίον όποιου αναπαράξει “αυτές τις αθλιότητες”.

Αναλυτικά η ίδια δηλώνει:

“Για τις αθλιότητες της κατάθεσης της κ. Ράικου  χτες στη Βουλή τις οποίες είχε επαναλάβει και στον Άρειο Πάγο  και οι οποίες με αφορούν, έχω ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της από τις 27/09/2019. Ακολουθεί και αγωγή. Δηλώνω πάντως, ότι όποιος ή όποια αναπαρήγαγε ή πρόκειται να αναπαράξει  αυτές τις αθλιότητες, θα έχει τις νομικές συνέπειες που πρέπει, αφού θα προσφύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά μου.

Και μια σημαντική επισήμανση: Τα εμβάσματα προς το σύζυγό της από φαρμακευτικές εταιρίες, που είχα αποκαλύψει το 2018 (είχα μιλήσει για ποσό πάνω από 4.500 χιλιάδες ευρώ) τα οποία  έφθασαν στη Βουλή, με δικαιώνουν πλήρως και την εκθέτουν απολύτως σε σχέση με τους ισχυρισμούς της ότι την συκοφάντησα! Η Δημοσιογραφία, όταν βασίζεται στην αγωνία μόνο για την Αλήθεια μπορεί να νικήσει το ψέμα και τα δήθεν αφηγήματα περί σκευωρίας. Η γιαγιά μου έλεγε πάντα ότι το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια!» Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα