Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας: “Δεύτερος βιασμός η αμφισβήτηση”

Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας: “Δεύτερος βιασμός η αμφισβήτηση”
Eurokinissi

Συγκλονίζει στην πρώτη της ανάρτηση η 24χρονη Γεωργία. Χαρακτηρίζει "δεύτερο βιασμό" την αμφισβήτηση και διαμηνύει ότι σκοπεύει να τον αντιμετωπίσει με τις αισθήσεις και τα μάτια της ανοιχτά.

Στην πρώτη της ανάρτηση προχώρησε η 24χρονη Γεωργία, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πάρτι σε σουίτα στη Θεσσαλονίκη.

Σε story της στο instagram, η 24χρονη ευχαριστεί όσους την έχουν στηρίξει αυτές τις δύσκολες μέρες, ενώ παράλληλα μιλά και για τον |δεύτερο βιασμό της”, αυτόν της αμφισβήτισης τον οποίο χαρακτηρίζει εξίσου οδυνηρό.

“Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά” τονίζει η 24χρονη Γεωργία.

Το story της στο Instagram

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε».

Σημαντική ποσότητα αλκοόλ έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Όπως ανέφερε το ThessToday.gr, αν και οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για “καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις”, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, αφού, πλέον, κάνει λόγο για εντοπισμό σημαντικής ποσότητας αλκοόλ και όχι “ελάχιστης όπως κάποιοι έσπευσαν να παρουσιάσουν”.

Ο κ. Γαλεντέρης εξηγεί ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι: “Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση”.

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, αναμένεται να ενσωματώσει το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα