Η στιγμή της επίθεσης με ρόπαλα σε οπαδούς του Ηρακλή – Βίντεο ντοκουμέντο

Η στιγμή της επίθεσης με ρόπαλα σε οπαδούς του Ηρακλή – Βίντεο ντοκουμέντο
NEWS 24/7

Τη βίαιη επίθεση με ρόπαλα και κράνη σε βάρος οπαδών του Ηρακλή, την ώρα που βρίσκονταν σε ουζερί στη Θεσσαλονίκη καταγράφει βίντεο που παρουσιάζει το NEWS 24/7.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση σε βάρος οπαδών του Ηρακλή, το βράδυ του Σαββάτου στις Σαράντα Εκκλησιές της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει το NEWS 24/7.

Το σοβαρό επεισόδιο δεν ήταν οπαδική συμπλοκή ή ραντεβού, καθώς πέντε άτομα, μεταξύ αυτών μία γυναίκα, βρίσκονταν σε ουζερί εκείνη την ώρα, όταν δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα και κράνη από ομάδα περίπου 20 ατόμων. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφτασαν με μηχανάκια στο σημείο και έδρασαν συντεταγμένα.

Στο στιγμιότυπο της επίθεσης φαίνονται τουλάχιστον δέκα να χτυπούν έναν που είναι πεσμένος στον δρόμο, μάλιστα ένας από τους δράστες επιστρέφει και του δίνει ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο. Σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ένας άλλος φαίνεται να συντονίζει την επίθεση.

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει ταυτοποιηθεί κανένας από όσους συμμετείχαν στην επίθεση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα