Η ξεχωριστή συγγνώμη του Γιαννίκογλου προς Καρολάιν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα

Η ξεχωριστή συγγνώμη του Γιαννίκογλου προς Καρολάιν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα
Twitter

Ο τερματοφύλακας της Σούντουβα, Μάκης Γιαννίκογλου, έστειλε το δικό του μήνυμα και τη συγγνώμη του για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων, όπως η Καρολάιν, η Δήμητρα της Λέσβου, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και η Ελένη Τοπαλούδη.

Σε μία κίνηση άξια χειροκροτήματος και θαυμασμού προχώρησε ο τερματοφύλακας της Σούντουβα, Μάκης Γιαννίκογλου, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στο τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην Νταϊνάβα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Sport24.gr, αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι αποχώρησε απ’ το γήπεδο φορώντας ένα μπλουζάκι, το οποίο έγραφε “Β. Γιακουμάκη, Ε. Τοπαλούδη, Δήμητρα, Καρολάιν, καλό ταξίδι και συγγνώμη”.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τα παραπάνω θύματα αποτρόπαιων εγκλημάτων και παράλληλα ως μέλος της κοινωνίας που γεννά τέτοια φαινόμενα ζήτησε συγγνώμη.

Ο πρώην τερματοφύλακας των Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ ανέβασε τη φωτογραφία του στα social media γράφοντας παρόμοιο μήνυμα: “Β.Γιακουμακης, Ε.Τοπαλουδη, Δήμητρα, Καρολάιν, καλό ταξίδι και συγγνώμη από όλους εμάς που αποτελούμε αυτή την κοινωνία!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα