Ήρωας ο πρόεδρος της Πορτογαλίας – Έσωσε δύο κορίτσια από πνιγμό

Ήρωας ο πρόεδρος της Πορτογαλίας – Έσωσε δύο κορίτσια από πνιγμό
Σε ρόλο ναυαγοσώστη ο Πορτογάλος πρόεδρος! Glomex

Ο πρόεδρος ντε Σόουζα βοήθησε δύο κορίτσια που έπεσαν στη θάλασσα, όταν το κανό τους αναποδογύρισε, ενώ έμεινε μαζί τους μέχρι να φτάσει ο ναυαγοσώστης.

Σε ρόλο ναυαγοσώστη ο πρόεδρος της Πορτογαλίας Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα. Ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στο Αλγκαρβε για την προώθηση του τουρισμού στη χώρα του, ο πρόεδρος ντε Σόουζα βοήθησε δύο κορίτσια στην παραλία που έπεσαν στη θάλασσα όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε. Έμεινε μαζί τους μέχρι που έφτασε με τζετ σκι ο ναυαγοσώστης.  

“Αναποδογύρισε το κανό τους, ήπιαν πολύ νερό και δεν μπορούσαν ούτε να γυρίσουν ούτε να ανέβουν πάνω, ούτε να κολυμπήσουν λόγω της δύναμης του ρεύματος”, είπε ο Πορτογάλος πρόεδρος.  

Όπως αναφέρει το euronews, το Αλγκάρβε είναι μια περιοχή που επλήγη ιδιαίτερα από τη μείωση των τουριστών ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού. 

Η περιοχή δέχεται συνήθως περίπου 2 εκατομμύρια Βρετανούς τουρίστες το χρόνο, αλλά με την καραντίνα 14 ημερών για όσους επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει μεγάλη πτώση στις αφίξεις. Κατά συνέπεια οι καταγεγραμμένοι άνεργοι στην περιοχή τον Ιούνιο ήταν περισσότεροι από 26000 όταν πέρυσι την ίδια εποχή ήταν περίπου 7500.   

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα