Κακοκαιρία: Κατέρρευσε στέγη κτιρίου στο Μεταξουργείο

Κακοκαιρία: Κατέρρευσε στέγη κτιρίου στο Μεταξουργείο
glomex

Η στέγη ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο Μεταξουργείου κατέρρευσε από την έντονη βροχόπτωση. Δέντρα έπεσαν σε ΙΧ στη Νέα Σμύρνη. Προβλήματα και σε άλλες περιοχές.

Ζημιές σε οχήματα προκάλεσε η κατάρρευση στέγης κτιρίου στο Μεταξουργείου που σημειώθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μυλλέρου ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Η κακοκαιρία προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε Αττική και περιφέρεια.

Στην Αττική λόγω συσσώρευσης υδάτων διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ. της Λ. Βραυρώνος, στην θέση Βρύση, περιοχή Μαρκοπούλου και στα δύο ρεύματα, στην οδό Αρίωνος, στην Ραφήνα και στην οδό Μυλλέρου από το ύψος της οδού Αγησιλάου, μέχρι την οδό Πειραιώς, λόγω επικίνδυνου κτίσματος.

Από τη νύχτα έως τώρα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 23 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων και 13 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Στην Περιφέρεια τα πιο έντονα προβλήματα παρατηρούνται στην Χίο, όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί συνολικά 32 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.

Στη Νέα Σμύρνη η δυνατή βροχή και ο αέρας έριξαν δέντρα πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητα και σε κάποιες περιπτώσεις έκλεισαν δρόμοι. Συνολικά σε τέσσερα σημεία της περιοχής δέντρα καταπλάκωσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Προβλήματα από την κακοκαιρία και στη Βόρεια Ελλάδα όπου στο δήμο Βιστωνίδας μια γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της και κατάφερε να βγει την τελευταία στιγμή.

Καλλιέργειες καταστράφηκαν ενώ η στάθμη της λίμνης έχει ανέβει επικίνδυνα.

Στην Κρήτη ένα οδηγός κινδύνευσε όταν το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού που υπερχείλισε εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων. Το περιστατικό έγινε στο Ρέθυμνο, κοντά στο φράγμα Ποταμών, με τον οδηγό να γλιτώνει τα χειρότερα από περαστικούς που έσπευσαν να τον βοηθήσουν, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα