Καλαμάτα: Στέγαστρο έπεσε και καταπλάκωσε εργαζόμενες στην Καθαριότητα του Δήμου

Καλαμάτα: Στέγαστρο έπεσε και καταπλάκωσε εργαζόμενες στην Καθαριότητα του Δήμου
Στιγμιότυπο από το σημείο του ατυχήματος video printscreen - messinialive

Δύο εργαζόμενες της Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας τραυματίστηκαν, όταν στέγαστρο σε πεζοδρόμιο ξεκόλλησε, με αποτέλεσμα να τις καταπλακώσει.

Από καθαρή τύχη γλίτωσαν δύο εργαζόμενες της Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας, όταν το πρωί της Τετάρτης στέγαστρο ξεκόλλησε και καταπλάκωσε τις δύο γυναίκες.

Οι εργαζόμενες που λίγο νωρίτερα καθάριζαν τον δρόμο, μπήκαν κάτω από το στέγαστρο στο πεζοδρόμιο, ώστε να προστατευτούν από την καταρρακτώδη βροχή και τη χαλαζόπτωση.

Όπως γράφει το messinialive, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες στην ίδια περιοχή, με στέγαστρο που λόγω της κακοκαιρίας και της χαλαζόπτωσης ξεκόλλησε και έπεσε.

Το βαρύ στέγαστρο αποκολλήθηκε από τον τοίχο ισόγειου κτηρίου και έπεσε στο πεζοδρόμιο, εγκλωβίζοντας τις δύο γυναίκες. Με τη βοήθεια αστυνομικών που εκείνη την ώρα ήταν σε επιφυλακή για τη διακοπή κυκλοφορίας, αλλά και εργαζόμενων παρακείμενης επιχείρησης, οι γυναίκες απεγκλωβίστηκαν, έχοντας τραύματα στα άκρα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι γυναίκες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, καθώς και σε εξέταση από ιατροδικαστή. Ευτυχώς, οι δύο εργαζόμενες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, παρά μόνο εκδορές και εκχυμώσεις, ωστόσο παραμένουν σοκαρισμένες από το ατύχημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα