Καλλιθέα: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες ηλικίας 13 και 14 ετών

Διαβάζεται σε 1'
Καλλιθέα: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες ηλικίας 13 και 14 ετών
Περιπολικό της Αστυνομίας Eurokinissi

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στην Καλλιθέα μετά την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών που επιβιβάστηκαν σε ταξί με άγνωστο προορισμό.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καλλιθέα μετά την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών στην περιοχή της Καλλιθέας οι οποίες φαίνεται να επιβιβάστηκαν σε ταξί με άγνωστο προορισμό το μεσημέρι της Πέμπτης (30/11).

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα, μπεζ μπλούζα, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρη ζακέτα, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα