Καστοριά: Εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια για την ηλικιωμένη μετά τον εντοπισμό οστών – Κρατείται ο γιος της

Καστοριά: Εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια για την ηλικιωμένη μετά τον εντοπισμό οστών – Κρατείται ο γιος της
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Θρίλερ με τον εντοπισμό της ηλικιωμένης που αναζητείτο στο Δενδροχώρι. Εντοπίστηκαν σε ρέμα ξεθαμμένα ένα κρανίο και οστά που εξετάζεται αν ανήκουν στην ίδια. Ο γιος της κρατείται για ψευδή κατάθεση.

Σε θρίλερ που έχει έντονη την οσμή εγκληματικής ενέργειας εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισής μίας 82χρονης γυναίκας από το Δενδροχώρι Καστοριάς.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου όταν ο 46χρονος γιος της ηλικιωμένης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρας του. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και έρευνες στην γύρω περιοχή και σε κοντινή απόσταση από την οικία της, μέσα σε ένα ρέμα και ανάμεσα σε μπάζα και κλαδιά βρέθηκε χθες ένα ανθρώπινο κρανίο και διάσπαρτα οστά, που πιθανόν είχαν ξεθάψει άγρια ζώα.

Ο γιος της εξαφανισμένης, εξεταζόμενος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις για τον χρόνο εξαφάνισης της μητέρας του, λέγοντας την μία φορά ότι την είδε τελευταία φορά την Πέμπτη και ύστερα πως την είδε πριν μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί για ψευδή κατάθεση.

Το κρανίο είναι ανθρώπινο, για τα οστά όμως ο ιατροδικαστής Δυτικής Μακεδονίας θέλει να γίνει πρώτα ανθρωπολογική εξέταση και βεβαίως να ληφθεί DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται όντως για την ηλικιωμένη γυναίκα.

Αν όντως ταυτοποιηθεί και προκύψει πως είναι εκείνη, τότε σημαίνει ότι η εξαφάνισή της τοποθετείται χρονικά πολύ πριν την δήλωση εξαφάνισης από τον γιο της για να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, κάτι για το οποίο προφανώς θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις όπως και για το εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, που δυστυχώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνηγορούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μόλις διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα