Καταγγελία ΟΙΕΛΕ: Πανικός και απόπειρα συγκάλυψης στα Αρσάκεια

Καταγγελία ΟΙΕΛΕ: Πανικός και απόπειρα συγκάλυψης στα Αρσάκεια
Μαθητές σε σχολείο ⓒ 2021 Rick Bowmer/Associated Press

Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει τα Αρσάκεια σχολεία για προσπάθεια συγκάλυψης μέσω έμμεσου εκβιασμού των εκπαιδευτικών, ώστε να μην υπάρξουν μαρτυρίες για την υπόθεση Λιγνάδη.

Η ομοσπονδία των εκπαιδευτικών που εργάζονται στην ιδιωτική εκπαίδευση καταγγέλει ότι στα Αρσάκεια σχολεία βρίσκεται σε εξέλιξη συγκάλυψης των όσων καταγγέλονται αφού, όπως τονίζεται, “υποχρεώνουν τους εκπαιδευτικούς να υπογράψουν κείμενο με το οποίο χαρακτηρίζονται «ψευδολογίες» οι μαρτυρίες των θυμάτων κακοποίησης!”

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε μια απαράδεκτη κίνηση φίμωσης και πειθαναγκασμού των συναδέλφων των Αρσακείων Σχολείων προχώρησε ομάδα «αυθορμήτως ενεργούντων», προσκείμενων στην ηγεσία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας εκπαιδευτικών.

Εξοργισμένοι συνάδελφοι μας απέστειλαν το κατάπτυστο κείμενο που καλούνται «δημοκρατικά» να υπογράψουν (όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει τους αντιφρονούντες…). Στο κείμενο αυτό με τον παραπλανητικό τίτλο «Δεν φοβόμαστε» χαρακτηρίζονται ως «ψευδολογίες» οι συγκλονιστικές μαρτυρίες κακοποίησης θυμάτων της «δράσης» Λιγνάδη στα Αρσάκεια Σχολεία. Ο πανικός που διακατέχει κάποιους και ο τρόμος μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχεται αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κείμενο διακινήθηκε μέσα στη νύχτα! Τι φοβούνται άραγε τόσο πολύ;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα