Κάτια Δανδουλάκη: Καταθέτει στο ΣΕΗ κατά του ηθοποιού που έδιωξε από το θέατρό της

Κάτια Δανδουλάκη: Καταθέτει στο ΣΕΗ κατά του ηθοποιού που έδιωξε από το θέατρό της
Κάτια Δανδουλάκη 24MEDIA/ΦΡΑΝΤΖΈΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΌΓΛΟΥ WATKINSON

Η Κάτια Δανδουλάκη έχει ετοιμάσει ήδη τη χειρόγραφη κατάθεσή της κατά του ηθοποιού, την οποία θα αποστείλει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μέσα στις επόμενες ώρες.

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που επικρατεί στο χώρο του θεάτρου, μετά τις μαζικές αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση κατά ηθοποιών και σκηνοθετών τις τελευταίες εβδομάδες.

Η δημοφιλής ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, έχει ετοιμάσει χειρόγραφη κατάθεση της για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που έδιωξε από το θέατρο της, ούσα θιασάρχης, γεγονός που σχετίζεται με την υπόθεση που ο ηθοποιός καταγγέλθηκε στο ΣΕΗ από συναδέλφους του για “σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους”.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κ. Δανδουλάκη πρόκειται να αποστείλει την κατάθεσή της στον πειθαρχικό του ΣΕΗ εντός της σημερινής ή της αυριανής ημέρας.

“Τα θύματα είναι ήρωες μιας επιβεβλημένης κάθαρσης”

“Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μιλούν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία. Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι οι ήρωες μιας επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ΙΕΡΗ”, είχε αναφέρει μέσω επιστολής όπου είχε γράψει στις 5 Φεβρουαρίου η κα. Δανδουλάκη, αναφερόμενη στα θύματα κακοποίησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα