Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό από το βράδυ της Τρίτης
Διαβάζεται σε 1'
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στην Αττική Οδό από το βράδυ της Τρίτης (9/6), λόγω προγραμματισμένων εργασιών.
- 09 Ιουνίου 2026 22:02
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών θα εφαρμοστούν στην Αττική Οδό στον κλάδο εξόδου προς Κορωπί από το βράδυ της Τρίτης (09/06) έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (10/06).
Ο κλάδος εξόδου προς Κορωπί, στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο της Αττικής Οδού, θα παραμείνει κλειστός λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθήσουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, όσοι οδηγοί έρχονται από Ελευσίνα με προορισμό Κορωπί – Βάρη θα μπορούν να ακολουθούν τη παρακάτω διαδρομή. Για τη διευκόλυνση των οδηγών, επισημαίνεται ότι θα υπάρχει και σχετική σήμανση.
- Αττική Οδός με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο
- Έξοδος στον Κόμβο K1 (σήμανση «Τοπικές Οδοί»)
- Στροφή αριστερά (σήμανση προς «Αθήνα»)
- Είσοδος ξανά στην Αττική Οδό στον Κόμβο K1 (σήμανση προς «Αθήνα»)
- Κατεύθυνση προς Βάρη-Κορωπί
- Έξοδος στον Κόμβο 20 (σήμανση προς «Βάρη-Κορωπί»)