Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα παρά το lockdown, λόγω βροχής

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα παρά το lockdown, λόγω βροχής

Στο "κόκκινο" πολλοί δρόμοι της Αθήνας παρ'όλο που βρίσκομαστε σε περίοδο Lockdown. Πού παρατηρούνται έντονα προβλήματα. Δείτε LIVE τον χάρτη.

Απροσπέλαστοι είναι πολλοί δρόμοι της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής, μία εικόνα που δεν θυμίζει σε τίποτα περίοδο με Lockdown.

Συγκεκριμένα μεγάλες καθυστερήσεις εντοπίζονται στη Λεωφόρο Κηφισού (στην άνοδο) , στη Μεσογείων (στο τμήμα από Κατεχάκη προς Αθήνα), στην Πειραιώς αλλά και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα.

Ήδη από τις έντονες βροχοπτώσεις και εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων, διακόπηκε για μερικά λεπτά εντελώς η κυκλοφορία επί της οδού Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαμοστέρνας έως την συμβολή της με την οδό Πέτρου Ράλλη και μόλις υποχώρησε η στάθμη, ξαναδόθηκε στην κυκλοφορία.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περιορισμένες μεν κλήσεις μέχρι στιγμής για αντλήσεις υδάτων αλλά διάσπαρτες. Συγκεκριμένα, έως τώρα έχει δεχτεί τρεις κλήσεις από την περιοχή του Αλίμου, μία από την Ηλιούπολη, και δύο από την Φυλή.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των συνθηκών έχουν τεθεί σε επιφυλακή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής τόσο στην Αθήνα όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφέρειας που πλήττονται από την κακοκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα