Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα στο κέντρο

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα στο κέντρο
Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας Eurokinissi

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν και το πρωί της Τετάρτης οι οδηγοί, πολλώ δε όσοι βρίσκονται στον Κηφισό, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπου οι οδηγοί χρειάζεται να δοκιμάσουν και πάλι την υπομονή τους, με την κίνηση να παραμένει από νωρίς το πρωί αυξημένη.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα σημειώνεται αυτήν την ώρα στη λεωφόρο Κηφισού, όπου έχει σημειωθεί τροχαίο ατύχημα στο ύψος της λεωφόρου Αθηνών. Ειδικότερα, οι καθυστερήσεις στην κάθοδο ξεκινούν από το ύψος της Νέας Ιωνίας και φτάνουν μέχρι το Περιστέρι ενώ στην άνοδο τα προβλήματα ξεκινούν από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Χαλκηδώνα.

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν προβλήματα στην Πανεπιστημίου και, ειδικότερα, από την Πλατεία Συντάγματος μέχρι και τα Προπύλαια, λόγω των παρεμβάσεων για τον Μεγάλο Περίπατο. Κίνηση, επίσης, παρατηρείται στη Λεωφόρο Αμαλίας, στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου και λιγότερο στη Βασιλίσσης Σοφίας

Επίσης, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην άνοδο της Συγγρού, στην οδό Καλλιρρόης, στην Αρδηττού, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, τη Λεωφόρο Κηφισιάς (ειδικά στην κάθοδο στο ύψος του Ψυχικού), τη Μεσογείων (ειδικά στο ύψους του Χολαργού) την άνοδο της Πειραιώς, την Αχιλλέως και τη Μάρνης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα