ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Κώστας Μπακογιάννης: "Με τον Μεγάλο Περίπατο επέλεξα συνειδητά να περάσω από την τζαμαρία"

Κώστας Μπακογιάννης: "Με τον Μεγάλο Περίπατο επέλεξα συνειδητά να περάσω από την τζαμαρία"

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε μία μεγάλη, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Δύο χρόνια μετά την εκλογή του και ένα μετά την έναρξη των έργων για τον πολυσυζητημένο Μεγάλο Περίπατο, μιλά στο Magazine ανοιχτά για όλα. Χωρίς να βγάλει τη μάσκα του.

"Μεγάλος Περίπατος" για... πάντα

"Μεγάλος Περίπατος" για... πάντα

Τροπολογία που δίνει την δυνατότητα παράτασης του μέτρου που εισηγήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης έως τον Φεβρουάριο του 2021 κατατέθηκε στην Βουλή. Προβλέπει εφεξής παράταση του «Μεγάλου Περίπατου» με υπουργικές αποφάσεις.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Μεγάλο Περίπατο

Γκαγκάκη: "Ο Σκουλός έκανε τη δουλειά του, άλλο θέμα οι άστεγοι"

Το καρέ με τον άστεγο πλάι στον Δημήτρη Σκουλό κατά τη διάρκεια φωτογράφισης, σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Τι είπε για τον "Μεγάλο Περίπατο" και την κάμπια που έφαγε το γκαζόν στην Ομονοία.

Ενημέρωση του εκπροσώπου του εμπορικού κόσμου από το Δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη για το μεγάλο περίπατο την

Κατανοήστε την Τζάκρη, μη δέρνετε τον Μπακογιάννη…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την παραδοχή του Δημάρχου της Αθήνας, ότι ο Μεγάλος Περίπατος δεν πέτυχε και πολύ και σχολιάζει την έννοια του ''άπατρις'' που ξεστόμισε με τόση ευκολία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εργασίες στην Πανεπιστημίου για την απόδοση μιας επιπλέον λώριδας κυκλοφορίας στην Οδό Πανεπιστημίου, Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Μεγάλος Περίπατος: Πόσο μας κόστισε η "προσομοίωση" που θα ξηλωθεί

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επιβεβαίωσε την Τρίτη πως τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί για το έργο του Μεγάλου Περιπάτου, δόθηκαν για την "πιλοτική εφαρμογή" και συνεπώς η οδός Πανεπιστημίου θα ξηλωθεί εντός των επόμενων μηνών

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας

Μπακογιάννης: "Βγήκε και δεν βγήκε ο Μεγάλος Περίπατος"

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στον "Μεγάλο Περίπατο" σημειώνοντας πως "Βγήκε και δεν βγήκε", ενώ προανήγγειλε νέα έργα, μεγάλης κλίμακας. "Πάμε για κάτι καινούργιο".

Ο Μεγάλος Περίπατος της φθοράς και οι κάμπιες στην Ομόνοια

Ο Μεγάλος Περίπατος της φθοράς και οι κάμπιες στην Ομόνοια

Τα χρώματα στο οδόστρωμα της Πανεπιστημίου είχαν απ’ ότι φαίνεται μόνο δύο μήνες ζωής, ενώ παράλληλα και το γκαζόν του νέου συντριβανιού στην Ομόνοια έχει καταστραφεί και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μεγάλος Περίπατος: Το ελληνοβρετανικό επιμελητήριο ως "όχημα" επικοινωνίας του έργου και του Δημάρχου

Πώς το Ελληνοβρετανικό επιμελητήριο της Αθήνας "σπρώχνει" επικοινωνιακά το έργο του Μεγάλου Περιπάτου αλλά και τον ίδιο το Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο δήμος Αθηναίων παρουσίασε το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης του Μεγάλου Περιπάτου

Τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της Αθήνας μέσω του Μεγάλου Περιπάτου, παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων την Πέμπτη στους δημοσιογράφους και τους τουριστικούς φορείς.

Καθάρισαν οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου που είχαν γεμίσει με συνθήματα

Καθάρισαν οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου που είχαν γεμίσει με συνθήματα

Με γκράφιτι και στίχους είχαν γεμίσει οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου. "Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν", ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης.

O Νίκος Σοφιανός

Ν. Σοφιανός: "Το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να αναστείλει τον Μεγάλο Περίπατο"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», εξηγεί στο News 24/7 το πώς θα μπορούσε να ανασταλεί προσωρινά ο Μεγάλος Περίπατος, ώστε να συζητηθούν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν με άνεση χρόνου.

Ο Παύλος Γερουλάνος

Π. Γερουλάνος για Μεγάλο Περίπατο: Το όραμα σωστό, η υλοποίηση προβληματική

Ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι Εσύ», αναφέρει στο News 24/7 πως το κέντρο της Αθήνας πρέπει να γίνει πιο προσβάσιμο στους πεζούς, εκφράζοντας ωστόσο τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο που εφαρμόζεται το σχέδιο του Μεγάλου Περιπάτου.

Ο επικεφαλής της "Ανοιχτής Πόλης", Νάσος Ηλιόπουλος

Νάσος Ηλιόπουλος για Μεγάλο Περίπατο: Παραβιάζεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Το News 24/7 ζητά τη γνώμη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων για τον Μεγάλο Περίπατο, ξεκινώντας από την "Ανοιχτή Πόλη" . Ο επικεφαλής, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλά για τις πρακτικές του δημάρχου, τους διαγωνισμούς για τις προμήθειες και την στάση της παράταξης το επόμενο διάστημα.

Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας.

Κίνηση στους δρόμους: Μαρτύριο για τους οδηγούς

Ο Μεγάλος Περίπατος συνεχίζει να ταλαιωρεί τους οδηγούς οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα και στους δρόμους περίξ του κέντρου της Αθήνας.

Τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες με λουλούδια,κατά μήκος της διαδρομής του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου

Urban Innovations: Αυτή είναι η εταιρία που ανέλαβε το έργο για τις ζαρντινιέρες

Οι ζαρντινιέρες που τοποθετήθηκαν στην Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου, προκάλεσαν συζητήσεις για το κόστος και την αισθητική τους. Η απόφαση για τον ανάδοχο, η πανδημία κορονοϊού και μια ανάρτηση που θα συζητηθεί.

Πώς μια "Καλημέρα" κινητοποίησε "ολόκληρο κρατικό μηχανισμό"

Κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για μια "Καλημέρα" και η "συγγνώμη" του Δήμου Αθηναίων

Μια "Καλημέρα", γραμμένη με κιμωλία κινητοποίησε αστυνομία, υπαλλήλους του δήμου και μια υδροφόρα και μια ανάρτηση στο Facebook προκάλεσε την απολογία του δήμου

Η πλατεία Συντάγματος

Μεγάλος Περίπατος: Ξεκινούν απόψε οι παρεμβάσεις στην πλατεία Συντάγματος

Οι ρυθμίσεις κυκλοφορίας που θα ισχύσουν από απόψε στο Σύνταγμα λόγω των παρεμβάσεων για τον "Μεγάλο Περίπατο". Εναλλακτικές διαδρομές και συνδυασμοί μετακινήσεων.

Εικόνες από drone της πρωινής κίνησης στην οδό Πανεπιστημίου,καθώς τα έργα για τον Mεγάλο Περίπατο της Αθήνας συνεχίζονται

Πού οδηγεί ο "Μεγάλος Περίπατος"

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, ο Δήμος της Αθήνας προχωρά στο επόμενο βήμα του "Μεγάλου Περιπάτου" με ρυθμίσεις γύρω από το Σύνταγμα. Το NEWS 24/7, μίλησε με τον συντονιστή της παρέμβασης Γ. Γιαννή. Τι λένε οι συγκοινωνιολόγοι