news 24/7

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

"Μεγάλος Περίπατος" για... πάντα

"Μεγάλος Περίπατος" για... πάντα

Τροπολογία που δίνει την δυνατότητα παράτασης του μέτρου που εισηγήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης έως τον Φεβρουάριο του 2021 κατατέθηκε στην Βουλή. Προβλέπει εφεξής παράταση του «Μεγάλου Περίπατου» με υπουργικές αποφάσεις.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Μεγάλο Περίπατο

Γκαγκάκη: "Ο Σκουλός έκανε τη δουλειά του, άλλο θέμα οι άστεγοι"

Το καρέ με τον άστεγο πλάι στον Δημήτρη Σκουλό κατά τη διάρκεια φωτογράφισης, σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Τι είπε για τον "Μεγάλο Περίπατο" και την κάμπια που έφαγε το γκαζόν στην Ομονοία.

Ενημέρωση του εκπροσώπου του εμπορικού κόσμου από το Δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη για το μεγάλο περίπατο την

Κατανοήστε την Τζάκρη, μη δέρνετε τον Μπακογιάννη…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την παραδοχή του Δημάρχου της Αθήνας, ότι ο Μεγάλος Περίπατος δεν πέτυχε και πολύ και σχολιάζει την έννοια του ''άπατρις'' που ξεστόμισε με τόση ευκολία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εργασίες στην Πανεπιστημίου για την απόδοση μιας επιπλέον λώριδας κυκλοφορίας στην Οδό Πανεπιστημίου, Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Μεγάλος Περίπατος: Πόσο μας κόστισε η "προσομοίωση" που θα ξηλωθεί

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επιβεβαίωσε την Τρίτη πως τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί για το έργο του Μεγάλου Περιπάτου, δόθηκαν για την "πιλοτική εφαρμογή" και συνεπώς η οδός Πανεπιστημίου θα ξηλωθεί εντός των επόμενων μηνών

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας

Μπακογιάννης: "Βγήκε και δεν βγήκε ο Μεγάλος Περίπατος"

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στον "Μεγάλο Περίπατο" σημειώνοντας πως "Βγήκε και δεν βγήκε", ενώ προανήγγειλε νέα έργα, μεγάλης κλίμακας. "Πάμε για κάτι καινούργιο".

Ο Μεγάλος Περίπατος της φθοράς και οι κάμπιες στην Ομόνοια

Ο Μεγάλος Περίπατος της φθοράς και οι κάμπιες στην Ομόνοια

Τα χρώματα στο οδόστρωμα της Πανεπιστημίου είχαν απ’ ότι φαίνεται μόνο δύο μήνες ζωής, ενώ παράλληλα και το γκαζόν του νέου συντριβανιού στην Ομόνοια έχει καταστραφεί και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μεγάλος Περίπατος: Το ελληνοβρετανικό επιμελητήριο ως "όχημα" επικοινωνίας του έργου και του Δημάρχου

Πώς το Ελληνοβρετανικό επιμελητήριο της Αθήνας "σπρώχνει" επικοινωνιακά το έργο του Μεγάλου Περιπάτου αλλά και τον ίδιο το Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο δήμος Αθηναίων παρουσίασε το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης του Μεγάλου Περιπάτου

Τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της Αθήνας μέσω του Μεγάλου Περιπάτου, παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων την Πέμπτη στους δημοσιογράφους και τους τουριστικούς φορείς.

Καθάρισαν οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου που είχαν γεμίσει με συνθήματα

Καθάρισαν οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου που είχαν γεμίσει με συνθήματα

Με γκράφιτι και στίχους είχαν γεμίσει οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου. "Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν", ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης.

O Νίκος Σοφιανός

Ν. Σοφιανός: "Το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να αναστείλει τον Μεγάλο Περίπατο"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», εξηγεί στο News 24/7 το πώς θα μπορούσε να ανασταλεί προσωρινά ο Μεγάλος Περίπατος, ώστε να συζητηθούν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν με άνεση χρόνου.

Ο Παύλος Γερουλάνος

Π. Γερουλάνος για Μεγάλο Περίπατο: Το όραμα σωστό, η υλοποίηση προβληματική

Ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι Εσύ», αναφέρει στο News 24/7 πως το κέντρο της Αθήνας πρέπει να γίνει πιο προσβάσιμο στους πεζούς, εκφράζοντας ωστόσο τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο που εφαρμόζεται το σχέδιο του Μεγάλου Περιπάτου.

Ο επικεφαλής της "Ανοιχτής Πόλης", Νάσος Ηλιόπουλος

Νάσος Ηλιόπουλος για Μεγάλο Περίπατο: Παραβιάζεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Το News 24/7 ζητά τη γνώμη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων για τον Μεγάλο Περίπατο, ξεκινώντας από την "Ανοιχτή Πόλη" . Ο επικεφαλής, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλά για τις πρακτικές του δημάρχου, τους διαγωνισμούς για τις προμήθειες και την στάση της παράταξης το επόμενο διάστημα.

Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας.

Κίνηση στους δρόμους: Μαρτύριο για τους οδηγούς

Ο Μεγάλος Περίπατος συνεχίζει να ταλαιωρεί τους οδηγούς οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα και στους δρόμους περίξ του κέντρου της Αθήνας.

Τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες με λουλούδια,κατά μήκος της διαδρομής του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου

Urban Innovations: Αυτή είναι η εταιρία που ανέλαβε το έργο για τις ζαρντινιέρες

Οι ζαρντινιέρες που τοποθετήθηκαν στην Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου, προκάλεσαν συζητήσεις για το κόστος και την αισθητική τους. Η απόφαση για τον ανάδοχο, η πανδημία κορονοϊού και μια ανάρτηση που θα συζητηθεί.

Πώς μια "Καλημέρα" κινητοποίησε "ολόκληρο κρατικό μηχανισμό"

Κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για μια "Καλημέρα" και η "συγγνώμη" του Δήμου Αθηναίων

Μια "Καλημέρα", γραμμένη με κιμωλία κινητοποίησε αστυνομία, υπαλλήλους του δήμου και μια υδροφόρα και μια ανάρτηση στο Facebook προκάλεσε την απολογία του δήμου

Η πλατεία Συντάγματος

Μεγάλος Περίπατος: Ξεκινούν απόψε οι παρεμβάσεις στην πλατεία Συντάγματος

Οι ρυθμίσεις κυκλοφορίας που θα ισχύσουν από απόψε στο Σύνταγμα λόγω των παρεμβάσεων για τον "Μεγάλο Περίπατο". Εναλλακτικές διαδρομές και συνδυασμοί μετακινήσεων.

Εικόνες από drone της πρωινής κίνησης στην οδό Πανεπιστημίου,καθώς τα έργα για τον Mεγάλο Περίπατο της Αθήνας συνεχίζονται

Πού οδηγεί ο "Μεγάλος Περίπατος"

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, ο Δήμος της Αθήνας προχωρά στο επόμενο βήμα του "Μεγάλου Περιπάτου" με ρυθμίσεις γύρω από το Σύνταγμα. Το NEWS 24/7, μίλησε με τον συντονιστή της παρέμβασης Γ. Γιαννή. Τι λένε οι συγκοινωνιολόγοι

Μεγάλος Περίπατος: Η ανάρτηση Μπακογιάννη για το Σύνταγμα και οι εναλλακτικές διαδρομές

Μεγάλος Περίπατος: Η ανάρτηση Μπακογιάννη για το Σύνταγμα και οι εναλλακτικές διαδρομές

Στο Σύνταγμα από το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου ο Μεγάλος Περίπατος- Εναλλακτικές διαδρομές για τη διευκόλυνση των πολιτών όπως τις προτείνει ο Δήμος. Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κώστας Λαλιώτης

Κώστας Λαλιώτης: Ο "Μεγάλος Περίπατος" δεν ξεκίνησε τώρα

"Κάποιοι επιχειρούν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες" σημειώνει με επιστολή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, εξηγώντας γιατί ο "Μεγάλος Περίπατος", ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν.

Λ. Κηφισού

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό- Συμφόρηση και στο κέντρο

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν και το πρωί της Πέμπτης οι οδηγοί, πολλώ δε όσοι βρίσκονται στον Κηφισό στην άνοδο της λεωφόρου, αλλά και στο κέντρο λόγω του Μεγάλου Περιπάτου.

Έργα του Δήμου Αθηναίων στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας για τον Μεγάλο Περίπατο

Μεγάλος Περίπατος: Τι έδειξε η πρώτη εβδομάδα

Οι παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας, προκάλεσαν διαμαρτυρίες και συζητήσεις. Το News 24/7 απευθύνθηκε στον Γ. Γιαννή, επικεφαλής των Συγκοινωνιολόγων που συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων και στον Κ. Αναγνωστόπουλο, ιδρυτή του δικτύου Civinet για τη Βιώσιμη Κινητικότητα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: "Καταλαβαίνω τους πολίτες, κι εγώ τον Δήμαρχο θα έβριζα"

"Τη Δευτέρα ήταν ένα σοκ στο σύστημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει καλό timing για να πραγματοποιηθεί αυτό το έργο" είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης. Τι είπε για τα παγκάκια και το κόστος τους.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ AERIAL VIEW. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κ. Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: Ζητούμε την ανοχή των οδηγών - Οδηγίες για όσους μετακινούνται με ΙΧ

Χρήσιμες οδηγίες για τη μετακίνηση με ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας μετά την σημερινή ημέρα ταλαιπωρίας των οδηγών με τον "Μεγάλο Περίπατο", δίνει ο Δήμος Αθηναίων, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτησή του ζητά την ανοχή των οδηγών, καθώς η ομάδα του ΕΜΠ αξιολογεί τα δεδομένα.

Τραμ

Τραμ: Πότε επιστρέφει ξανά στο Σύνταγμα

Οι παρεμβάσεις του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο έφεραν στο προσκήνιο και την εκμετάλλευση της γραμμής του τραμ. Τι αναφέρει η ΣΤΑΣΥ για την επιστροφή του στην πλατεία Συντάγματος.

Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας

Μεγάλος περίπατος με οδηγούς πειραματόζωα

Ένα τόσο μεγάλο έργο, σαν τον "Μεγάλο Περίπατο", δεν είναι έργο μιας θητείας ή ενός δημάρχου, αλλά μπορεί να γίνει η αποτυχία ενός δημάρχου, αν δεν υλοποιηθεί με σεβασμό στους πολίτες, που προσπαθούν απλώς να πάνε στη δουλειά τους εγκαίρως.

Οδηγός σε απόγνωση στο κέντρο της Αθήνας

Οδηγοί σε απόγνωση: "Είναι τραγικό. Δεν έχουμε εναλλακτική διαδρομή"

Μεγάλες καθυστερήσεις έχει φέρει από την δεύτερη κιόλας μέρα εφαρμογής της, η πιλοτική μετατροπή της Πανεπιστημίου σε οδό δύο λωριδων στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου. Το News247 μίλησε με οδηγούς που κόλλησαν στην κίνηση.

Κίνηση στους δρόμους του κέντρου το πρωί της Δευτέρας

Μεγάλος Περίπατος: Κόλαση με το καλημέρα για τους οδηγούς στο κέντρο

Πολύ μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στην κίνηση των οδηγών στο κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Σε δυο λωρίδες η κυκλοφορία στην Πανεπιστημίου, λόγω του Μεγάλου Περιπάτου (ΧΑΡΤΗΣ)