Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό, “παραλύει” σταδιακά το κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχείου)
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα και σημαντικές καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου. Αυξημένη η κίνηση σε Κηφισό και κέντρο. Πού υπάρχουν προβλήματα.

Δύσκολη προβλέπεται η σημερινή ημέρα για την κίνηση στους δρόμους, ενόψει και της καθόδου των αγροτών, καθώς δεκάδες τρακτέρ από όλη τη χώρα καταφθάνουν τις επόμενες ώρες στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Κηφισό αυτή την ώρα να μοιάζει με “κόκκινο ποτάμι”, αφού σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται και στα δύο ρεύματα, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών.

“Κόκκινο” είναι και το κέντρο της Αθήνας, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση στην Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων, στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική οδό, ξεπερνώντας ακόμα και τα 30 λεπτά στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από Φυλής έως Κηφισίας.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμόσει η Τροχαία

  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα.
  • Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.
  • Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα