Κολωνάκι: 17χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού με ουσία που έριξαν στο ποτό της

Κολωνάκι: 17χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού με ουσία που έριξαν στο ποτό της
Μπαρ Getty Images/iStockphoto

Τον βιασμό της από έναν 35χρονο κατήγγειλε μια 17χρονη στο Κολωνάκι. Ένας νεαρός της έριξε ναρκωτικό στο ποτό για να την βιάσει, δεν τα κατάφερε όμως και εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση ένας άλλος.

Συνελήφθη ένας 35χρονος Έλληνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος για κατάχρηση σε ασέλγεια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη άντρα για τον νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας που έπεσε θύμα του, το απόγευμα της Δευτέρας σε κατάστημα με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη, που βρισκόταν η 17χρονη με μία 21χρονη φίλη της, γνώρισαν σε διπλανό τραπέζι τον συλληφθέντα και έναν 32χρονο φίλο του.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους, ο 35χρονος πρότεινε στις δύο κοπέλες να εργαστούν το καλοκαίρι στο κατάστημα που διατηρεί στα Κύθηρα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μετέβησαν από κοινού σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου τους ανέμενε ο αναζητούμενος δράστης που τυγχάνει και γνωστός του θύματος.

Μετά από κατανάλωση αλκοόλ που πρόσφερε ο άντρας αυτός στο θύμα, εκείνη άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά καθώς είναι πιθανό να έριξε κάποια ουσία στο ποτό της. Εκμεταλλευόμενος τότε ο δεύτερος δράστης την ευάλωτη θέση της, άρχισε να την θωπεύει και να την φιλάει ενώ ζητούσε από την φίλη της να την πείσει να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Τα ξημερώματα πλέον και ενώ ο δεύτερος δράστης έβλεπε ότι το θύμα ερχόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τον 35χρονο, αποχώρησε με την παρέα του.

Λίγο πριν ξημερώσει αποχώρησαν όλοι μαζί από το μπαρ στο Κολωνάκι και πήγαν στην οικία του 32χρονου στο Αιγάλεω.

Εκεί το θύμα ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη, φέρεται να ζήτησε από τον συλληφθέντα να συνευρεθούν ερωτικά. Ο 32χρονος όσο συνέβαιναν αυτά συνευρέθηκε ερωτικά με την 21χρονη φίλη του θύματος στο πάνω όροφο της οικίας του, όπου και κοιμήθηκαν.

Το μεσημέρι πλέον και όταν το θύμα ξύπνησε, βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και αντιλήφθηκε ότι έλειπε το καλσόν της και το εσώρουχό της, ενώ αντιμετώπιζε απώλεια μνήμης. Τότε ο συλληφθείς παραδέχτηκε ενώπιον της και ενώπιον της φίλης της, ότι προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη κατάστασή της, ενώ η ίδια υποστήριξε στους αστυνομικούς πως αν ήταν σε νηφάλια κατάσταση, αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ.

Ο δράστης εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τ.Α. Συντάγματος όπου και συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου. Έγινε λήψη αίματος και ούρων για τοξικολογική εξέταση στο θύμα και της χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα