Κολωνός: Πρόταση ενοχής για τη μητέρα της 12χρονης

Διαβάζεται σε 2'
Η μητέρα της 12χρονης μεταβαίνει στα δικαστήρια
Η μητέρα της 12χρονης μεταβαίνει στα δικαστήρια ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Την πλήρη ενοχή για τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό εισηγήθηκε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Τα αδικήματα που της προσάπτει.

Την πλήρη ενοχή για τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό εισηγήθηκε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να καταδικαστεί για τα αδικήματα:

  • Της διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους,
  • Της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά, αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.
  • της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος την οποία φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλ. Μίχου.

Να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του Ηλ. Μίχου για τέσσερα από τα οκτώ αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκε.

Ως προς τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλης» ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Τέλος, ζητήθηκε η αθώωση του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε ερωτικά με την 12χρονη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα