Κολωνός: Την καταδίκη 25 κατηγορουμένων ζητά η Εισαγγελέας – Τι είπε για Μίχο και μάνα

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από τη δίκη για την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό
Στιγμιότυπο από τη δίκη για την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό EUROKINISSI ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Να καταδικαστούν 25 εκ των 26 κατηγορουμένων για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, πρότεινε η Εισαγγελέας. Ο ρόλος που τους αποδόθηκε. Τι ζήτησε για Μίχο και μάνα της 12χρονης.

Την καταδίκη 25 από τους 26 κατηγορούμενους πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ολοκληρώνοντας την εισήγηση της επί της ενοχής ή μη στην υπόθεση του Κολωνού.

Ειδικότερα, η εισαγγελική λειτουργός κατά την αγόρευσή της η οποία διεξήχθη, όπως και ολόκληρη η αποδεικτική διαδικασία, κεκλεισμένων των θυρών, ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι οι 22 κατηγορούμενοι που τους αποδόθηκε ο ρόλος του «πελάτη» της 12χρονης για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο 23ος κατηγορούμενος για την ίδια πράξη θα πρέπει να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην εισαγγελική πρόταση ζητείται να κηρυχθεί ένοχος ο Ηλ. Μίχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για οπλοκατοχή (για δυο όπλα), για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Αντίθετα, ζητήθηκε να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών για τις πράξεις του βιασμού, της μαστροπείας σε οίκους ανοχής, για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων και της εμπορίας ανθρώπων.

Όσο για τη μητέρα της 12χρονης προτάθηκε να καταδικαστεί για όλα τα αδικήματα που της έχουν αποδοθεί, δηλαδή διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι το πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης, και εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος.

Αναφορικά με τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο, γνωστό ως «Μιχάλη», ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Τέλος, ζητήθηκε η αθώωσή του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε ερωτικά με την 12χρονη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα