Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Όγδοο ένταλμα σύλληψης – Ψάχνουν τον “Μιχάλη”

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Όγδοο ένταλμα σύλληψης – Ψάχνουν τον “Μιχάλη”
Συγκέντρωση έξω από το κατάστημα του Ηλία Μίχου ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Τον "Μιχάλη", τον άνθρωπο που φέρεται να έπειθε τη 12χρονη να ακολουθεί τις εντολές του Ηλ. Μίχου και να τη συνόδευε στα ραντεβού με τους κακοποιητές της, αναζητούν οι αρχές.

Ένταλμα σύλληψης -το όγδοο κατά σειρά- αυτή τη φορά κατά του «Μιχάλη», του ανθρώπου που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη στους άνδρες που την κακοποιούσαν, εκδόθηκε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού.

Οι αρχές έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο πρόσωπο, καθώς έχει περιγραφεί πλήρως στις καταθέσεις του παιδιού ως το πρόσωπο που την πίεζε στο να συναντά τους επίδοξους κακοποιητές της και της οργάνωνε τα “ραντεβού”, όπως ακριβώς έπραττε και ο Ηλ. Μίχος. Μάλιστα, στο «Μιχάλη» έχουν αναφερθεί και άνδρες που επικοινώνησαν μέσω ηλεκτρονική εφαρμογής με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός εμφανίζεται να έχει και στο παρελθόν σχετιστεί με υποθέσεις μαστροπείας. Στη συγκεκριμένη δικογραφία, εκτός από «συνοδός» του παιδιού στα διάφορα μέρη όπου ανέμεναν οι κακοποιητές, εμφανίζεται να συνεργάζεται με τον ήδη προσωρινά κρατούμενο Ηλ. Μίχο, αναφορικά με το «κλείσιμο» των ραντεβού με τους επίδοξους ασελγούς της 12χρονης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα