Κομοτηνή: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Δημοκρίτειο – Εκκενώθηκε κατάληψη

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομικές δυνάμεις
Αστυνομικές δυνάμεις EUROKINISSI

Στην εκκένωση της κατάληψης στο Αναρχικό Στέκι στο παλαιό κτηριακό συγκρότημα του τμήματος της Νομικής του ΔΠΘ προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Επιχείρηση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου (13/4) αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στην εκκένωση κατάληψης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο παλαιό κτηριακό συγκρότημα του τμήματος της Νομικής, από όπου απομακρύνθηκαν άτομα που είχαν προχωρήσει σε ανακατάληψη στο Αναρχικό Στέκι το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, “ομάδα νεαρών ατόμων κατέλαβε χώρο του προαναφερόμενου κτηριακού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα οι Πρυτανικές Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας”.

“Με άμεση και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η απομάκρυνση της ομάδας των ατόμων που εισέβαλαν στο προαναφερόμενο κτίριο και ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές. Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για τη διατήρηση της τάξης, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής” καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα