Κορονοϊός – Αλεξανδρούπολη: Προσαγωγή γαμπρού και πεθερού μετά από live stream γλεντιού

Κορονοϊός – Αλεξανδρούπολη: Προσαγωγή γαμπρού και πεθερού μετά από live stream γλεντιού
Γαμήλιο πάρτυ. Φωτό αρχείου. shutterstock

Καταγγελίες αλλά και βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media με live μετάδοση του γλεντιού ήταν η αφορμή για την επέμβαση της αστυνομίας σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη. Προσήχθησαν ο γαμπρός κι ο πεθερός του.

Επέμβαση της αστυνομίας σε γάμο που πραγματοποιιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, στη διάρκεια του οποίου επικρατούσε τεράστιος συνωστισμός με πάρα πολλούς καλεσμένους και χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το evros-news.gr, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής.

Στην περιοχή έφτασαν άνδρες ομάδας “ΔΙΑΣ” και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γαμρπό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπως αναφέρει το evros-news.gr.

Εκεί τους επιβλήθηκε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ.

Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκήσει αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις, τις σχετικές διώξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα