Κορονοϊός: Αναστολή λειτουργίας πέντε Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου μετά από εμφάνιση κρουσμάτων

Κορονοϊός: Αναστολή λειτουργίας πέντε Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου μετά από εμφάνιση κρουσμάτων
Παιδικός σταθμός Eurokinissi

Με ανακοίνωση του δημάρχου Ιλίου, Νίκου Ζενέτου, γνωστοποιήθηκε ότι αναστέλλεται η λειτουργία 5 Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων σε εργαζόμενους.

Με ανακοίνωση του δημάρχου Ιλίου, Νίκου Ζενέτου, γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 25/9 ότι αναστέλλεται η λειτουργία 5 Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους των δομών αυτών.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Ιλίου τονίζεται ότι στους χώρους των Παιδικών Σταθμών που βρέθηκαν θετικά κρούσματα έχουν ήδη υλοποιηθεί απολυμάνσεις και τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου, κ. Νίκου Ζενέτου:

“Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι σύμφωνα, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 66619/25.09.2020 Απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία των 1 ου , 2 ου , 8 ου , 10 ου , 11 ου Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων σε εργαζόμενους των δομών αυτών, ύστερα από διενέργεια διαγνωστικών μοριακών τεστ ανίχνευσης Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς του ιού, με σκοπό την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των οικογενειών και των εργαζόμενων.

Στους χώρους των παραπάνω Παιδικών Σταθμών έχουν ήδη υλοποιηθεί απολυμάνσεις και τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα αναστολής λειτουργίας και υγειονομικού περιεχομένου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα