Κορονοϊός: Αναστολή λειτουργίας της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά

Κορονοϊός: Αναστολή λειτουργίας της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά
Μπουκάλι αντισηπτικού (AP Photo/Ariana Cubillos) AP

Η αναστολή λειτουργίας της εταιρείας θα ισχύσει για 7 ημέρες από την Παρασκευή 11/9, λόγω των 114 κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις της.

Νέα έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν από την Πολιτική Προστασία το βράδυ της Πέμπτης, μετά την έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού σε εταιρεία κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά.

Η Πολιτική Προστασία αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της εταιρείας, η οποία θα ισχύσει για 7 ημέρες από την Παρασκευή 11/9, λόγω των 114 κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας:

Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στη Δ.Ε. Γιαννιτσών, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 7 ημέρες από 11-09-2020 και ώρα 06.00 έως 18-09-2020 και ώρα 06.00.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα