Κορονοϊός: Κλείνει κτήμα στο Χαλάνδρι μετά από κρούσμα σε γιορτή της Καθαράς Δευτέρας

Κορονοϊός: Κλείνει κτήμα στο Χαλάνδρι μετά από κρούσμα σε γιορτή της Καθαράς Δευτέρας
facebook.com/ktimaaristi

Το Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι ανακοίνωσε πως θα μείνει κλειστό για δύο εβδομάδες μετά το κρούσμα κορονοϊού ατόμου που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε για τα "Κούλουμα".

Κρούσμα κορονοϊού σε κτήμα στο Χαλάνδρι κατά την εκδήλωση που έγινε τη Καθαρά Δευτέρα για τα κούλουμα. Συγκεκριμένα, το κτήμα Αρίστη, ανακοίνωσε σήμερα διακοπή δραστηριοτήτων για δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους, για να γίνει η επιβεβλημένη απολύμανση.

Το Κτήμα Αρίστη είχε διοργανώσει γιορτή την Καθαρά Δευτέρα με ελεύθερη είσοδο, stand με φαγητά για την ημέρα και πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα παιδιά.

Αναλυτικά όπως ανακοίνωσε σήμερα:

“Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020, ο ΕΟΔΥ μας ενημέρωσε ότι άτομο που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις στο «ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ» την Καθαρή Δευτέρα, διαγνώστηκε θετικό στον ιό COVID-19 (Κορωνοϊό).

Κατόπιν τούτου και κατόπιν σύστασης από τον ΕΟΔΥ το «ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ» θα σταματήσει προσωρινά να λειτουργεί από σήμερα και για τις δύο επόμενες εβδομάδες για προληπτικούς λόγους προκειμένου να γίνει η ενδεδειγμένη απολύμανση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

«ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ»

Τι πρέπει να ξέρω για τον κορονοϊό

*ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ. Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό

*ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

*ΤΑΞΙΔΙΑ. Κορονοϊός και αεροδρόμια: Τι να προσέξετε.

*Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα