Κρήτη: Γυναίκα δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο- Της έκαναν 32 ράμματα

Κρήτη: Γυναίκα δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο- Της έκαναν 32 ράμματα
Ασθενοφόρο. Φωτο αρχείου Eurokinissi

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχτηκε γυναίκα στην Κρήτη όταν βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια. Θα υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο πόδι και στην πλάτη.

Θύμα επίθεσης από σκύλο έπεσε μια γυναίκα στην περιοχή των Αρχανών Κρήτης την ώρα που βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια.

Όπως γραφει η ιστοσελίδα Cretapost.gr, η γυναίκα διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται για 8η ημέρα ενώ οι γιατροί της έκαναν 32 ράμματα στο δεξί πόδι και αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ισχυρή αντιβίωση για να αντιμετωπίσουν τον πυρετό που δεν έπεφτε.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο πόδι και στην πλάτη.

Η 42χρονη γυναίκα προχώρησε σε μήνυση εναντίον του γείτονα της και ιδιοκτήτη του σκύλου. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο σκύλος της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της την ώρα που είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται μόλις 7 μέτρα πιο πάνω. Ο σκύλος άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και να την δαγκώνει με δύναμη στο πόδι και την πλάτη. Μάλιστα για να σωθεί του έδωσε το κινητό της τηλέφωνο στο οποίο φαίνονται οι δαγκωματιές του.

Συγγενείς της άτυχης γυναίκας τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Στον ιδιοκτήτη του σκύλου θα επιβληθούν ειδικά πρόστιμα ενώ το σκυλί θα οδηγηθεί στις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να ελεγχθεί.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα