Κρήτη: Η διαδικτυακή γνωριμία και ο εκβιασμός για το “χαρτζιλίκι”

Κρήτη: Η διαδικτυακή γνωριμία και ο εκβιασμός για το “χαρτζιλίκι”
Αστυνομικός Eurokinissi

Ένας 22χρονος εκβίαζε μια 25χρονη, ζητώντας 2.000 ευρώ, για να μην δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της. Κανόνισαν ραντεβού για να του παραδώσει τα λεφτά, αλλά του την είχε "στημένη".

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ηρακλείου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε σήμερα ένας 22χρονος σπουδαστής, μετά από καταγγελία ότι εκβίαζε μια 25χρονη, από την οποία απαιτούσε χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει πιο προσωπικές φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου, αναφέροντας ότι γνωρίστηκε διαδικτυακά με τον 22χρονο στις 18 Ιανουαρίου, την έπεισε να του στείλει προσωπικές της φωτογραφίες και στην συνέχεια την εκβίαζε να του δώσει χρήματα, προκειμένου να μην τις δημοσιοποιήσει.

Μάλιστα, όπως είπε η 25χρονη, ο νεαρός αρχικά ζήτησε το ποσό των 2.000 ευρώ και όταν αυτή του είπε πως δεν το διαθέτει “έριξε” στην τιμή στα 200 ευρώ.

Σύμφωνα με το Cretalive, συμφώνησαν να του τα στείλει με κούριερ, ωστόσο η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία, τα χρήματα προσημειώθηκαν και όταν ο 22χρονος πήγε να παραλάβει το “δέμα” συνελήφθη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας ότι το “έκανε για να βγάλει το χαρτζιλίκι του”.

Ο Εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος και να γίνει προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 22χρονος είχε κινηθεί “ανάλογα” και με άλλες γυναίκες!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα