Κρήτη: Εκτέλεσε τον οδηγό που θεωρούσε υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου του

Διαβάζεται σε 1'
Κρήτη: Εκτέλεσε τον οδηγό που θεωρούσε υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου του
cretalive.gr

Ένας πατέρας που είχε χάσει τον γιο του σε τροχαίο πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό οδηγό που θεωρούσε υπεύθυνο για τον θάνατό του στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο

Δραματική είναι η εξέλιξη γύρω από το περιστατικό με πυροβολισμούς στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, πατέρας που είχε χάσει το μοναχοπαίδι του σε τροχαίο, πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό οδηγό.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα της Τρίτης (5/5) του έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητο, στην περιοχή της Αμμουδάρας. Ο νεαρός οδηγός αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, προσπάθησε να διαφύγει και άρχισε να τρέχει. Ο 54χρονος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές. Τον εκτέλεσε πισώπλατα.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που φέρεται να παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του, τον νεαρό.

Στην περιοχή του αιματηρού επεισοδίου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αμέσως μετά παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ομολόγησε την πράξη του, παρέδωσε το όπλο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα