Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο γιατρός που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του

Διαβάζεται σε 1'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της 3,5 ετών κόρης του.

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος γιατρός από την Λάρισα, έπειτα από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που έγινε κατόπιν τηλεφωνικής καταγγελίας από το «Χαμόγελο του παιδιού» στο οποίο είχε αναφέρει το περιστατικό η μητέρα του παιδιού, ο δράστης ευρισκόμενος με την 3,5 ετών κόρη στο αυτοκίνητό του, διενήργησε γενετήσια πράξη σε βάρος της.

Επίσης, από την μητέρα της ανήλικης και πρώην συζύγου του, υποβλήθηκε σε βάρος του δράστη έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη πιο αργά από την ώρα που όριζαν οι όροι του διαζυγίου τους.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης στο Στόμιο Λάρισας την προηγούμενη Τρίτη, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη στην Ασφάλεια και συνελήφθη.

Η ανήλικη παθούσα εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε, για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης και παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης. Το αυτοκίνητου του κατηγορούμενου μεταφέρθηκε για έλεγχο ώστε να εντοπιστούν τυχόν βιολογικά υλικά και κατασχέθηκε το κινητό του που επίσης μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα