Μάγδα Φύσσα: Θα ήθελα να είχαν μαχαιρώσει εμένα

Μάγδα Φύσσα: Θα ήθελα να είχαν μαχαιρώσει εμένα
Η Μάγδα Φύσσα. Eurokinissi

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, μίλησε στη Lifo για τη ζωή της, τη νύχτα της δολοφονίας του γιου της και τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η Μάγδα Φύσσα. Σε συνέντευξή της στη Lifo αποκάλυψε λεπτομέρειες για το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και  αναφέρθηκε με πικρία στη δίκη της Χρυσής Αυγής που οδεύει προς το τέλος της.

“Όλα άλλαξαν στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013” λέει η κα Φύσσα. Περιγράφοντας την τελευταία φορά που είδε τον γιο της ζωντανό αναφέρει οτι “ήταν γύρω στις 5 το απόγευμα όταν τον φίλησα, τον χαιρέτησα, με την κοπέλα του τη Χρύσα, και είπαμε ότι θα πιούμε τον καφέ μας στο μπαλκόνι το επόμενο πρωί. …Αργά το βράδυ, ο κλήρος έπεσε στον σύζυγό μου να με ενημερώσει. Στην αρχή μού είπαν ότι είχε χτυπήσει. Δεν τους πίστεψα. Ήξερα ότι είχε συμβεί κάτι σοβαρό. Όταν άνοιξα την πόρτα, θυμάμαι ότι είπα στον Τάκη: «Μέχρι εδώ ήταν;». Αλλά είχα μια ρημάδα ελπίδα μήπως και…”.

Ήταν 3 το πρωί στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου της Νίκαιας όταν ξαναείδε τον Παύλο.
“… είδα το άψυχο σώμα του. Προσπάθησα να τον ζεστάνω. Ήθελα να φύγουμε από κει μέσα. Δεν μπορούσα να τον αποχωριστώ. Τρεις μαχαιριές. Είδα τα τραύματα στον πνεύμονα και στην καρδιά”

“Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και είχα μια ευκαιρία, θα ήθελα να είχα μπει μπροστά στον γιο μου και να μαχαίρωναν εμένα” λέει σε άλλο σημείο.

Αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή, η κα Φύσσα αναφέρει – μεταξύ άλλων- οτι “ένα ποσοστό της δικαίωσής μας θα είναι να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν ένας ή μία ομάδα της Χ.Α. η οποία λειτούργησε μόνη της. Δεν δικάζεται ο Ρουπακιάς ή οι 17 που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ. Δεν θα έκαναν τίποτα χωρίς να δοθεί εντολή άνωθεν. Είναι μια εγκληματική οργάνωση. Τέλος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα