Μεσολόγγι: Ο 50χρονος φέρεται να έσβησε έντονη συνομιλία με τον αγνοούμενο

Διαβάζεται σε 2'
Μεσολόγγι: Ο 50χρονος φέρεται να έσβησε έντονη συνομιλία με τον αγνοούμενο
EUROKINISSI

Στην ανάκτηση συνομιλιών από μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έγιναν την επίμαχη ημέρα της εξαφάνισης του 31χρονου φέρεται να έχουν προχωρήσει οι αρχές

Με αγωνιώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών στο Μεσολόγγι για την μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου κυνηγού, για τον οποία υπάρχει διάχυτος ο φόβος εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου που το είχε αφήσει στο σπίτι του πριν βρεθεί με τον 31χρονο, κατασχέθηκε από την πρώτη στιγμή από την Αστυνομία και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Εκεί διαπιστώθηκε πως κάποιος είχε σβήσει συνομιλία από μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγινε ανάκτηση και διαπιστώθηκε πως είναι μεταξύ του 50χρονου και του αγνοούμενου, την επίμαχη ημέρα της εξαφάνισης και λίγες ώρες πριν βρεθούν.

Αυτή η συνομιλία φέρονται να γίνεται σε έντονο τόνο και μάλιστα ο 31χρονος φέρεται να ζητάει σε έντονο ύφος πίσω τα χρήματά του που του είχε δανείσει και με περιθώριο μέχρι το Σαββατοκύριακο που θα ερχόταν.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην «φαρέτρα» των αστυνομικών, ενώ οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν σήμερα στο Μεσολόγγι, θέλουν πρώτα να μελετήσουν όλα τα έως τώρα ευρήματα και στη συνέχεια να εξετάσουν τον βασικό μάρτυρα και ύποπτο.

Ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή της λιμνοθάλασσας για τον εντοπισμό του Μπάμπη, σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το κινητό του φαίνεται ακίνητο για δύο ώρες πριν σβήσει και πάψει να εκπέμπει σήμα, που καθιστά ως στοιχείο πιθανό, αν έχει όντως συμβεί κάτι κακό στον αγνοούμενο, το κινητό του να ήταν μαζί του και ενδεχομένως κοντά σε υδάτινο στοιχείο με αποτέλεσμα την αργή αλλά στο τέλος μόνιμη απώλεια της λειτουργίας του.

Αυτό είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται και γι’ αυτό μετά την σάρωση της ευρύτερης περιοχής, οι έρευνες πλέον έχουν επικεντρωθεί εκεί και σε λασπώδεις όχθες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα