Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του – Τι αναφέρει για τον Νίκο Κουρή

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του – Τι αναφέρει για τον Νίκο Κουρή
Μίκης Θεοδωράκης Eurokinissi

Άνοιξε η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη και σε αυτήν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναγνωρίζει τον Νίκο Κουρή ως γιο του. Πού αφήνει την περιουσία του.

Άνοιξε η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη και σε αυτήν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναγνωρίζει τον Νίκο Κουρή ως γιο του. Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης άφησε πέντε διαθήκες, η πρώτη το 2011 και η τελευταία το 2021, όπου η μια συμπληρώνει την άλλη.

Σύμφωνα με το Mega, η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης (21/10) και όσον αφορά στον Νίκο Κουρή, ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης τον αναφέρει ως «αυτοαποκαλούμενο Θεοδωράκη». Στη συνέχεια τον ευχαριστεί για τη διάδοση του έργου του, μέσω του ραδιοφώνου «Mikis Radio». Παράλληλα, προτρέπει τους δικούς του ανθρώπους να τον αφήσουν να συνεχίσει να το κάνει χωρίς εμπόδια. Ουσιαστικά, όπως γίνεται αντιληπτό, σε κανένα σημείο της διαθήκης ο Μίκης Θεοδωράκης δεν λέει πως ο Νίκος Κουρής είναι γιος του και δεν του αφήνει κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Μίκης Θεοδωράκης: Πού αφήνει την περιουσία του

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ως προς την ακίνητη περιουσία του, το σπίτι που έμενε απέναντι από την Ακρόπολη, επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη είναι να γίνει μουσείο, ενώ το αυτοκίνητό του το αφήνει σε ένα ίδρυμα.

Το εξώδικο του Νίκου Κουρή

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Κουρής ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη ενώ έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει σε τεστ DNA, ώστε να αποδειχθεί και τυπικά.

Μάλιστα έχει στείλει εξώδικο στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, διεκδικώντας τη διενέργεια τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αδέλφια.

«Ό,τι έκανα εδώ και 20 χρόνια σαν Νίκος Θεοδωράκης, το έκανα με τη συναίνεσή του, με είχε αποδεχθεί, δεν με αμφισβήτησε ποτέ, του είπα ότι είμαι γιος της Αλεξάνδρας, δεν το αμφισβήτησε. Θα προχωρήσω σε επόμενο βήμα για να αποδειχθεί με DNA. Ο Μίκης μου είχε πει ότι κάτι θα αφήσει στη διαθήκη του, περιμένω τη διαθήκη» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Στον Νίκο Κουρή έχει απαγορευθεί να χρησιμοποιεί το επώνυμο του Μίκη Θεοδωράκη, σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή που έχει εκδοθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα