Μητέρα Καραϊβάζ: “Θέλω να βρεθεί ο εντολέας και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου”

Μητέρα Καραϊβάζ: “Θέλω να βρεθεί ο εντολέας και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου”
Γιώργος Καραϊβάζ INTIME NEWS

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του γιου της μίλησε η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ. "Το παιδί μου ήταν ερωτευμένο με την δουλειά του" είπε μεταξύ άλλων.

Συγκινεί η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Παναγιώτα, που ζητά να μάθει τον λόγο της δολοφονίας του γιου της, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν για την υπόθεση.

«Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα εδώ και δύο χρόνια, όλα ήρθανε μπροστά μου από την αρχή» είπε μιλώντας στο Mega. «Δικαίωση σίγουρα αισθάνομαι για να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου, και η δική μας ακόμα» συνέχισε.

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό, τι τον πείραξε το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά η κ. Καραϊβάζ.

Όπως είπε στη συνέχεια: «Ο πόνος μου μένει. Το παιδί μου ήταν ερωτευμένο με την δουλειά του, μου έλεγε “μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη”. Ήταν τόσο αφοσιωμένο στη δουλειά του».

«Από 13 χρόνων είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ο Γιώργος, προσπάθησε ο πατέρας του να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν τα καταφέραμε…» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, θέμα χρόνου χαρακτήρισε το να συλληφθούν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή στην αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ο Στράτος Μαυροειδάκος, γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα