Μητέρα Τοπαλούδη: Η τελευταία φωτογραφία της Ελένης – “Το κράτος μας δολοφονεί ξανά και ξανά”

Μητέρα Τοπαλούδη: Η τελευταία φωτογραφία της Ελένης – “Το κράτος μας δολοφονεί ξανά και ξανά”
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η Κούλα Αρμουτίδου δημοσιεύει την τελευταία φωτογραφία της κόρης της, με αφορμή την προσφυγή των βιαστών-δολοφόνων της στον Άρειο Πάγο, ενώ καταγγέλλει το κράτος για αδιαφορία.

Την τελευταία φωτογραφία της Ελένης Τοπαλούδη από τον Αύγουστο του 2018, λίγο καιρό προτού βιαστεί και δολοφονηθεί στη Ρόδο, δημοσίευσε στο Facebook η μητέρα της, η οποία γράφει πως τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Παράλληλα, η Κούλα Αρμουτίδου αναφέρει πως οι βιαστές και δολοφόνοι της κόρης της προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ καταγγέλλει το κράτος για την αδιαφορία του και την έλλειψη στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων.

Η ανάρτηση της Κούλας Αρμουτίδου

“Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Πού να ήξερα, μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία.

Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στργγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου, γιατί να μην το κάνουν;

Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Πού θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; Γιατί; Γιατί;

Στους δολοφόνους δίνει δικηγόρους από τη λίστα των δικηγόρων και πληρώνονται από το Κράτος. Στην οικογένεια του θύματος τίποτε. Αν αυτό το Κράτος είχε λίγη ευαισθησία θα μας στήριζε. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται κανείς τους. Μόνο που εγώ δεν είμαι Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, ούτε βουλευτής ούτε υπουργός με παχυλούς μισθούς και αδυνατώ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!!

ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα