Μητέρα Τοπαλούδη: “Να χαίρεστε τον δολοφόνο σας”

Μητέρα Τοπαλούδη: “Να χαίρεστε τον δολοφόνο σας”
Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη glomex

Για την συνάντηση που είχε στο δικαστήριο με τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη κατηγορουμένου για τη δολοφονία της κόρης της, μίλησε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, λίγη ώρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο «Σωτηρία», άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε τα συναισθήματά της στη δίκη ενώ μίλησε και για την συνάντηση που είχε με τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη κατηγορουμένου.

«Όταν τους είδα τρελάθηκα. Τρελάθηκαν τα μυαλά μου. Αισθάνθηκα τη φρίκη! Να δεις μπροστά σου τους δολοφόνους του παιδιού σου, είναι ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει μια μάνα. Βλέπεις ότι βασανίστηκε από αυτά τα δύο άτομα το παιδί σου. Έζησε όλη τη φρίκη, όλο το βασανισμό, όλη τη μορφή βίας, όλο τον πόνο… Να τσιρίζει, να φωνάζει! Πώς να νιώσω φρίκη, δεν μπορώ να αυτό το συναίσθημα. Θηρίο έγινα. Ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμουν», δήλωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο Star.

Η κα Κούλα Αρμουτίδου  μίλησε και για τη γιαγιά του Ροδίτη, η οποία έμενε πάνω από το σπίτι στο οποίο φαίνεται ότι βασανίστηκε η άτυχη Ελένη και δηλώνει σίγουρη ότι έχει ακούσει κάτι από το μοιραίο βράδυ.

«Λέτε για τη γιαγιά που ήταν από κάτω.. Πώς είναι δυνατό να μένει από κάτω και να μην έχει ακούσει τίποτα; Άκουσε και δεν έκανε τίποτα. Ας αναλογιστεί και ας πει την αλήθεια αυτή η γυναίκα».

Η Κούλα Αρμουτίδου αποκάλυψε και την συνάντηση που είχε έξω από τη δικαστική αίθουσα με τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη.

«Θυμωμένα τους είπα να χαίρονται το δολοφόνο που έχετε και τον φονιά. Μόνο η γιαγιά είπε ότι είναι αθώος. Είναι αθώος, μου λέει, ο εγγονός της, είναι αθώος… Δεν ομολογούν, κιόλας, δεν παραδέχονται, δεν ντρέπονται. Και οι δύο το έκαναν», πρόσθεσε.

“Θέλω να τη δω σε όνειρο”

Κλείνοντας τη συνέντευξη, εξομολογήθηκε με δάκρυα ότι δεν έχει δει την Ελένη της ούτε καν στα όνειρα της. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

«Στον δικό μου τον ύπνο και στα όνειρά μου δεν έχει έρθει ποτέ, γιατί ξέρει ότι πονάω. Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί και αυτό είναι παράπονό μου. Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, λέω “Ελένη, έλα σήμερα, σε περιμένω να μου πεις πού είσαι, πώς είσαι, τι έγινε”» και πρόσθεσε ότι δεν ξέρει αν θα παραβρεθεί στην επόμενη δίκη γιατί της κάνει κακό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα