Ναύπλιο: “Πετούσε περιττώματα και αποφάγια στο σπίτι μου” – Σοβαρές καταγγελίες για τον Δήμαρχο της πόλης

Ναύπλιο: “Πετούσε περιττώματα και αποφάγια στο σπίτι μου” – Σοβαρές καταγγελίες για τον Δήμαρχο της πόλης
Ο Δ. Κωστούρος Eurokinissi

Σε εξέλιξη πειθαρχική διαδικασία για τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο μετά την παραδοχή του ότι πετούσε σκουπίδια στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου για τη δημαρχία, Δημήτρη Ορφανού. Τι λέει ο Υποψήφιος Δήμαρχος.

Σάλος έχει προκληθεί στο Ναύπλιο μετά την παραδοχή του Δημάρχου της πόλης Δημήτρη Κωστούρου πως άφηνε τα σκουπίδια του στην πόρτα του σπιτιού του πολιτικού του αντιπάλου και υποψήφιου για τη δημαρχία, Δημήτρη Ορφανού. Σε ανάρτησή του μάλιστα χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή ως “ανταποδοτική πράξη”.

Υπενθυμίζεται πως μετά από αυτή την παραδοχή, υπήρξε παρέμβαση του αναπληρωτή ΥΠΕΣ, Θοδωρή Λιβάνιου, ο οποίος ανακοίνωσε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας.

Ο κ. Λιβάνιος ανέφερε στην ανάρτησή του: “Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων”.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ορφανός μίλησε στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας πως ο πολιτικός του αντίπαλος δεν πετούσε μόνο σκουπίδια στο σπίτι του: Δεχόμουν σακούλες με σκουπίδια, περιττώματα σκύλων, αποφάγια, σάπια φρούτα στην πόρτα της εξοχικής μου κατοικίας και φτάσαμε στο σημείο γύρω στις 15 Ιουλίου να δεχθώ και δύο απειλητικά σημειώματα. Τοποθετήθηκε δεύτερη κάμερα, η οποία ταυτοποιεί σε αρκετές περιπτώσεις το πρόσωπο και το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει ο Δήμαρχος Ναυπλιών να ρίχνει σκουπίδια σε καθημερινή βάση, πολλές φορές 2 και 3 φορές την ημέρα έξωθεν της οικίας μου”.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κωστούρος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media είχε γράψει:

“Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης.

Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα