Νατάσα Θεοδωρίδου: “Η κόρη μου δεν θα έθετε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία κανενός”

Νατάσα Θεοδωρίδου: “Η κόρη μου δεν θα έθετε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία κανενός”
Η Νατάσα Θεοδωρίδου ndpphoto

"Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές", δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια σε παρέμβασή της στο LiveNews του Mega.

Παρέμβαση στο LiveNews του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αναφέρθηκε στην εμπλοκή του ονόματος της κόρης της σε πάρτι που εμπλέκεται με μεγάλη διασπορά του κορονοϊού, στη Θεσσαλονίκη.

“Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου

Νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντούσε στα δημοσιεύματα και ζητούσε αποκατάσταση, διαψεύδοντας ότι η φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε πάρτι και ότι παραβίασε την καραντίνα.

“Αναφορικά με τα αναληθή δημοσιεύματα με τίτλο «Η κόρη της Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη» αναφέρω τα κάτωθι” αρχίζει το δελτίο Τύπου του δικηγόρου, Τέλλου Αγαπηνού και συνεχίζει τονίζοντας πως η εντολέας του “ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον ιό COVID-19 σε καλεσμένους της όπως αναληθώς αναφέρεται στο σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου σήμερα¨, ενώ αναφέρει πως κατά τις ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που τις καταλογίζοντας, η φοιτήτρια βρισκόταν στο Λονδίνο.

Ο δικηγόρος τονίζει ότι η νεαρή αδίκως “κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό COVID-19 στη χώρα μας καθότι νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα α-συμπωματική από τις αρχές του Μαΐου, ήτοι ένα μήνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 01/06/2020” και σημειώνει τον μεγάλο αριθμό θανάτων που έχουν καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η φοιτήτρια ποτέ δεν παραβίασε τον εγκλεισμό, ενώ τονίζει πως δεν ιχνηλατούνται οι επαφές της από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και πως ούτε δειγματολειπτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όσους φέρονται να συμμετείχαν στο “υποτιθέμενο πάρτι”, ενώ κάνει λόγο για αποδεδειγμένα ψεύδη, καθώς όπως λέει, η εντολέας του έχει πραγματοποιήσει τεστ αντισωμάτων με τις αρμόδιες αρχές να της επιβεβαιώνουν ότι έχει αντισώματα.

Επίσης, χαρακτηρίζει “αισχρά ψεύδη”, όσα γράφτηκαν για νοσηλεία συγγενμών της νεαρής σε εντατική καθώς, όπως λέει, κανείς δεν επικοινώνησε με την οικογένεια, προκειμένου να τα διασταυρώσει.

” Η εντολέας μου σεβόμενη την ανησυχία του κοινού για το κρίσιμο ζήτημα της διασποράς του ιού COVID-19 και προφυλάσσοντας το κοινό από την διασπορά ψευδών ειδήσεων που ήδη έχουν προκαλέσει πανικό στην κοινότητα της Θεσσαλονίκης αδίκως (τουλάχιστον κατά το βαθμό που την αφορά και την εμπλέκει) ενημερώνει τους συντάκτες δημοσιογράφους για τα ανωτέρω αδιαμφησβήτητα γεγονότα ώστε να πράξουν τα δέοντα αποσύροντας τα αναφερόμενα ανακριβή δημοσιεύματα και αποκαθιστώντας μέσω της παρούσας την αλήθεια, θέτει δε τον εαυτό της στη διάθεσή τους για προσωπική επικοινωνία οιαδήποτε στιγμή. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα καταστεί προφανής ο σκοπός κερδοσκοπίας διά της διασποράς αναληθών γεγονότων, ενώ σημειώνεται ότι η ανωτέρω συμπεριφορά τιμωρείται αυστηρά από το άρθρο 191 του νέου Ποινικού Κώδικα: « Διασπορά ψευδών ειδήσεων» : 1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή”, καταλήγει η ανακοίνωση του δικηγόρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα