Νάξος: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών – 15χρονος χτυπούσε με γροθιές 13χρονο

Διαβάζεται σε 1'
Ανήλικοι (φωτογραφία αρχείου)
Ανήλικοι (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Η έντονη λογομαχία μεταξύ δύο ανήλικων μαθητών στη Νάξο εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή, όταν ένας εκ των δύο άρχισε να χτυπάει με γροθιές έναν 13χρονο.

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε σχολείο της Νάξου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cyclades24, το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή (16/02) στο Γυμνάσιο Τραγαίας, όταν δύο μαθητές ηλικίας 13 και 15 ετών, ξεκίνησαν έντονη λογομαχία, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη ακόμη ένας μαθητής ηλικίας 15 ετών.

Το περιστατικό δεν σταμάτησε στην έντονη λογομαχία, με τον 15χρονο να αρχίζει να χτυπάει με γροθιές τον 13χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας του 13χρονου, μαζί με τον γιό του πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Φιλωτίου, προκειμένου να υποβληθεί μήνυση κατά των δύο ανήλικων για απειλή εξύβριση και απλή σωματική βλάβη, όπως επίσης και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μήνυση υπέβαλε και ο ένας από τους δύο 15χρονους μαζί με τον πατέρα του σε βάρος του 13χρονου για εξύβριση και απειλή, αλλά και σε βάρος του γονέα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα