Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον ξυλοδαρμό αστυνομικού- Ελεύθερος ο 22χρονος

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον ξυλοδαρμό αστυνομικού- Ελεύθερος ο 22χρονος
Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη Eurokinissi

Σε βάρος του 22χρονου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης 3 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 23χρόνος για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας μετά την απολογία του στην 14η τακτική ανακρίτρια, αναφορικά με το βαρύ τραυματισμό του ειδικού φρουρού στη Νέα Σμύρνη. Αντίθετα, ο 22χρονος συγκατηγουρούμενος του αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικων όρων.

Αν και σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελικώς στην ανάκριση κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που αφορούν σε εκρηκτικά, καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού. Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού, η εμπλοκή του νεαρού ήρθε καθώς στο σημείο βρέθηκε το πορτοφόλι του. Σε βάρος του 22χρονου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης 3 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 1000 ευρω.

Η συνήγορος, Άννυ Παπαρούσου, υποστήριξε πως τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν απο τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημοσιας ασφαλείας και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, δίχως ωστόσο να εχουν εισαχθεί στη δικογραφία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα