Νέα Ζηλανδία: Καλεί τον κόσμο να κάνει τις απογοητεύσεις του 2020, Δάσος Ελπίδας

Νέα Ζηλανδία: Καλεί τον κόσμο να κάνει τις απογοητεύσεις του 2020, Δάσος Ελπίδας
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern ap

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Νέας Ζηλανδίας καλεί ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μοιραστούν την απογοήτευσή τους για το 2020 και να εμπνευστούν την αισιοδοξία για το 2021.

Η Νέα Ζηλανδία είναι η πρώτη χώρα που υποδέχεται το Νέο Έτος (χάρη στη ζώνη ώρας), και ελπίζει να εμπνεύσει κάποια αισιοδοξία για το 2021 με την εκστρατεία Forest of Hope (Δάσος της Ελπίδας).

Από γάμους που ακυρώθηκαν έως την αναβολή σχεδίων για διακοπές και απώλεια εργασίας και πολλά άλλα, ο Οργανισμός Τουρισμού της Νέας Ζηλανδίας θέλει άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις απογοητεύσεις που βίωσαν το 2020 στο διαδίκτυο. Για κάθε απογοήτευση που μοιράζονται, οι συμμετέχοντες στην εκστρατεία καλούνται να αντιστρέψουν θετικά την κατάστασή τους, δωρίζοντας ένα δέντρο στο Δάσος της Ελπίδας.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το νέο δάσος με ενδημικά δέντρα θα αντιπροσωπεύει την ελπίδα και την αναγέννηση για το επόμενο έτος, δήλωσε η Σάρα Χάντλεϊ, γενική διευθύντρια για την Αμερική και την Ευρώπη του Οργανισμού Τουρισμού της Νέας Ζηλανδίας, στο T+L.

«Στη Νέα Ζηλανδία, οι αξίες των Μαορί manaaki (στήριξη των συνανθρώπων, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή σου) και tiaki (φροντίδα των ανθρώπων και του τόπου) έχουν γίνει εξαιρετικά επίκαιρες σήμερα. Ενώ τα σύνορά μας παραμένουν κλειστά για τους διεθνείς επισκέπτες, θέλουμε να διαδώσουμε τις αξίες αυτές σε όσους χρειάζονται αισιοδοξία για το Νέο Έτος» διευκρίνισε.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Νέας Ζηλανδίας συνεργάστηκε με την οργάνωση προστασίας του περιβάλλοντος, Trees That Count για να υλοποιήσει την πρωτοβουλία Forest of Hope. Στόχος είναι η φύτευση δέντρων στο Κουίνσταουν και στο Νόρθλαντ.

Μέσω της ιστοσελίδας του Trees That Count, τα άτομα που δωρίζουν ένα δέντρο (ή περισσότερα) μπορούν να παρακολουθήσουν το ταξίδι τους στο διαδίκτυο και θα λάβουν ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις φυτευτεί το δέντρο τους. Εκπρόσωποι τόσο από τον Οργανισμό Τουρισμού όσο και από την οργάνωση ελπίζουν ότι οι δωρητές μία μέρα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα δέντρα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα