Νέος Κόσμος: Γυναίκα καταγγέλλει ότι άγνωστος τής έκοψε τα μαλλιά στο δρόμο

Διαβάζεται σε 2'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου iStock

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε μια γυναίκα, σύμφωνα με την οποία, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα στο Νέο Κόσμο και τής έκοψε τα μαλλιά με ένα λεπίδι.

Τα όσα βίωσε από έναν άγνωστο, όταν εκείνος της επιτέθηκε στο Νέο Κόσμο και της έκοψε τα μαλλιά, κατήγγειλε γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο MEGA, το περιστατικό έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (12/03), λίγα μέτρα δίπλα από το μετρό. Τότε δέχθηκε την επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος της έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά, την κορόιδεψε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

“Μου έκοψε την τούφα από τα μαλλιά και μου την πέταξε μπροστά μου και άρχισε να γελάει και να με κοροϊδεύει”, είπε η καταγγέλλουσα και πρόσθεσε: “Εγώ εντάξει τα έχασα εκείνη την ώρα προφανώς, ούτε φωτογραφία κατάφερα, δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την ώρα”

“Απλά σάστισα, τον κοίταγα, είχα κανονίσει ραντεβού σε ένα μαγαζί απέναντι οπότε πήγα και έκατσα εκεί γιατί από τη σύγχυση άρχισα να ζαλίζομαι και στην πορεία εκείνος πήγε σε ένα κατάστημα δίπλα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα”, συμπλήρωσε.

Κατά τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας, ο άνδρας κρατούσε στα χέρια του ένα λεπίδι, με το οποίο και έκοψε τα μαλλιά της.

Λίγο μετά το περιστατικό, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής να καταγγείλει το περιστατικό, δίνοντας λεπτομερή περιγραφή του δράστη. Για την επίθεση γίνεται έρευνα, με τις Αρχές να συλλέγουν πληροφορίες ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη του δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα