Νίκαια: Εντοπίστηκε η 29χρονη που είχε εξαφανιστεί

Νίκαια: Εντοπίστηκε η 29χρονη που είχε εξαφανιστεί
Περιπολικό αστυνομίας EUROKINISSI

Λήξη συναγερμού στην εξαφάνιση της 29χρονης Βασιλικής Μαρκοπούλου στη Νίκαια. Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του παιδιού".

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 29χρονης Βασιλικής Μαρκοπούλου, η οποία είχε εξαφανιστεί στην Νίκαια την προηγούμενη βδομάδα, με το “Χαμόγελο του παιδιού” να ενεργοποιεί Missing Alert.

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του παιδιού”

Η περιπέτεια της Βασιλικής Μαρκοπούλου 29 ετών, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Βασιλική Μαρκοπούλου, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας, στις 28/8/2022. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βασιλικής Μαρκοπούλου, στις 03/09/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Στις 05/09/2022, λάβαμε κλήση, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017» από άτομο το οποίο εργάζεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βασιλικής Μαρκοπούλου, μέσω της ενεργοποίησης του μηχανισμού Missing Alert. Το άτομο που μας κάλεσε, μας ενημέρωσε ότι στο νοσοκομείο που εργάζεται, από τις 29/8/2022, νοσηλεύεται ενήλικο άτομο που ταιριάζει στην περιγραφή της Βασιλικής Μαρκοπούλου.

Λόγω μη προσέλευσης των συγγενικών της προσώπων, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης των στοιχείων της, το «Χαμόγελο του Παιδιού», προχωράει στην απενεργοποίηση της εξαφάνισης της Βασιλικής Μαρκοπούλου, με την βοήθεια των Τμημάτων Ασφαλείας.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Βασιλική Μαρκοπούλου και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα