Νικητής βγήκε ο 8χρονος από τη ΜΕΘ του Ρίου και με δώρο σκάφανδρο

Νικητής βγήκε ο 8χρονος από τη ΜΕΘ του Ρίου και με δώρο σκάφανδρο
thebest.gr

"Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής" είπαν οι γιατροί αναφορικά με το δώρο που ετοίμασαν στο 8χρονο αγόρι που βγήκε νικητής από την ΜΕΘ του Ρίου, έπειτα από σοβαρές επιπλοκές.

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου ο 8χρονος που παρουσίασε μεταφλεγμονώδες σύνδρομο το οποίο προέκυψε ως επιπλοκή από τον κορονοϊό. Ο μικρός δεν υποστηρίζεται πλέον αναπνευστικά από μάσκα και η κατάσταση της υγείας του έχει σαφέστατα βελτιωθεί. Έτσι, μετακινήθηκε από τη ΜΕΘ, στην παιδιατρική κλινική, όπως αναφέρει στο thebest.gr, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Μάλιστα βγήκε έχοντας λάβει δώρο από το προσωπικό της ΜΕΘ ένα σκάφανδρο, αφού ο μικρός είχε εξομολογηθεί ότι θέλει να γίνει αστροναύτης.

thebest.gr

Σήμερα λοιπόν του χάρισαν το σκάφανδρο που θέλησε. Η αγάπη και η φαντασία των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, μια και τα καταστήματα είναι κλειστά, μετέτρεψαν ένα ιατρικό σκάφανδρο σε σκάφανδρο αστροναύτη. “Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής”, επισημαίνει ο Ανδρέας Ηλιάδης και προσθέτει:

“Μια ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ. Να μην φοβάται κανείς όσο το ΕΣΥ μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιατικο δώρο για όλους μας“.

Λίγο πριν την αναχώρησή του, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τον νικητή- μικρό, ο κ. Ηλιάδης, οι γονείς και τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας.
 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα