Ντοκουμέντο: Η εισβολή της αστυνομίας στην κατάληψη στην οδό Ματρόζου, Κουκάκι

Ντοκουμέντο: Η εισβολή της αστυνομίας στην κατάληψη στην οδό Ματρόζου, Κουκάκι
Youtube

Βίντεο που μαρτυρά την βίαιη προσπάθεια εκκένωσης κατάληψης στο Κουκάκι, από δυνάμεις της Αστυνομίας. Καρέ - καρέ η επιχείρηση.

Βίντεο από την εισβολή της αστυνομίας σε κατειλημμένο κτίριο επί της οδού Ματρόζου, έδωσε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη τα ξημερώματα σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Κουκάκι, έπειτα από την τριπλή αστυνομική επιχείρηση σε τρία υπό κατάληψη κτίρια στις οδούς Ματρόζου 45-47, Παναιτωλίου 21 και Αρβάλη 3.

Στο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια των αστυνομικών να εισβάλουν στην κατάληψη κάνοντας χρήση βομβίδων κρότου λάμψης και τροχού, προκειμένου να παραβιάσουν την πόρτα.

Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, άνδρες της αστυνομίας εισέβαλαν χωρίς ένταλμα στην οικία του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ στην οδό Ματρόζου, δίπλα από τη μία κατάληψη που εκκένωσαν.

Ο σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του ξυλοκοπήθηκαν άγρια στην ταράτσα του σπιτιού τους, επειδή αρνήθηκαν την είσοδο της αστυνομίας, ενώ τα ΜΑΤ ακόμη τοποθέτησαν κουκούλα στο κεφάλι του άνδρα, χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα