Ο “γολγοθάς” αντιδημάρχου Αθηναίων: Νοσταλγεί την Aston Martin του

Ο “γολγοθάς” αντιδημάρχου Αθηναίων: Νοσταλγεί την Aston Martin του

Ενώ η Ελλάδα μετρά όλο και περισσότερους νεκρούς από την πανδημία, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νικόλαος Μακρόπουλος, δείχνει πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου

Εκτός τόπου και χρόνου ανάρτηση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων, Νικόλαου Μακρόπουλου, έχει προκαλέσει οργή και πλήθος σχολίων στα social media.

Την στιγμή που η χώρα μετρά καθημερινά όλο και περισσότερους νεκρούς από την πανδημία και βλέπει την οικονομία να βυθίζεται, ο κ. Μακρόπουλος με την ανάρτησή του δείχνει ότι δεν ανησυχεί για όλα όσα ανησυχούν οι “κοινοί θνητοί”, αλλά νοσταλγεί τις ξέγνοιαστες εποχές στο σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν και το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του.

“Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!”, έγραψε στο facebook, ενώ την ανάρτηση συνόδευε σχετική φωτογραφία.

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα