Οδηγός μοτοσυκλέτας γρονθοκόπησε τροχονόμο στο Ηράκλειο
Στο νοσοκομείο κατέληξε τροχονόμος μετά από επίθεση που δέχτηκε από 44χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας στο κέντρο του Ηρακλείου
- 18 Ιουνίου 2013 22:24
Θύμα ξυλοδαρμού από 44χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας έπεσε ένας τροχονόμος στο κέντρο του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, όλα ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος επιχείρησε να περάσει με τη μηχανή του σε χώρο που ήταν κλειστός για τα οχήματα λόγω διεξαγωγής μαραθωνίου αγώνα. Ο τροχονόμος τον είδε και του έκανε σήμα να σταματήσει, ζητώντας του στη συνέχεια όλα τα έγγραφα που απαιτείται να κατέχει ένας οδηγός, δηλαδή δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας. Ο οδηγός δεν τα είχε και ο τροχονόμος μπήκε στο περιπολικό για να δώσει τα στοιχεία στο κέντρο και να του δοθεί κλήση.
Τότε ο 44χρονος, εμφανώς εκτός εαυτού και μπροστά σε δεκάδες πολίτες άρχισε να χτυπάει τον τροχονόμο με γροθιές αλλά και με κλειδιά που κράταγε. Ο τροχονόμος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.
Όσον αφορά τον οξύθυμο οδηγό, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα αδικήματα, συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι τον χτύπησε γιατί δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο.