ΟΠΑΝΔΑ: Πρόσθεσε αναβατόρια για άτομα με κινητικά προβλήματα σε δύο κολυμβητήρια

ΟΠΑΝΔΑ: Πρόσθεσε αναβατόρια για άτομα με κινητικά προβλήματα σε δύο κολυμβητήρια

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων τοποθέτησε αναβατόρια τελευταίας τεχνολογίας για άτμα με κινητικά προβλήματα στα κολυμβητήρια Γουδή και Κολοκυνθού

Σε μία πολύ όμορφη βελτιωτική κίνηση των κολυμβητηρίων Γουδή και Κολοκυνθούς προχώρησε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή του στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Ο ΟΠΑΝΔΑ φρόντισε να εξοπλίσει τα δύο αυτά κολυμβητήρια αναβατόρια τελευταίας τεχνολογίας καθώς και με δύο καινούργια αναπηρικά αμαξίδια.

Ειδικότερα, στο κολυμβητήριο Κολοκυνθούς εγκαταστάθηκε αναβατόριο για πρώτη φορά, ώστε και σε αυτό, η είσοδος και η έξοδος των Ατόμων με Αναπηρία στην κολυμβητική δεξαμενή να είναι πλέον γρήγορη, εύκολη και κυρίως ασφαλής. Στο κολυμβητήριο Γουδή αντικαταστάθηκε το ήδη υπάρχον αναβατόριο, με ειδικό υπερσύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα.

Με τις παρεμβάσεις αυτές, πλέον τρία κολυμβητήρια του ΟΠΑΝΔΑ (Κολοκυνθούς, Γουδή, Σεράφειο) μπορούν να εξυπηρετούν άτομα με κινητικά προβλήματα

.

Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Άννα Ροκοφύλλου και ο Αντιπρόεδρος Γιούρκας Σεϊταρίδης παρευρέθηκαν στην παράδοση των αναβατορίων στα κολυμβητήριο Γουδή και Κολοκυνθούς και συνομίλησαν με τους αθλούμενους.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα