Παλαιό Φάληρο: Τρόμος για τετραμελή οικογένεια – Τους έδεσαν και τους λήστεψαν

Παλαιό Φάληρο: Τρόμος για τετραμελή οικογένεια – Τους έδεσαν και τους λήστεψαν
Eurokinissi

Ληστεία υπό την απειλή όπλου σημειώθηκε τη νύχτα στο Παλαιό Φάληρο, όπου τρία άτομα έδεσαν τα τέσσερα μέλη οικογένειας και ανάγκασαν τον πατέρα να τους αποκαλύψει πού ηταν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Στιγμές τρόμου έζησε μία τετραμελής οικογένεια μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Νηρηίδων, στο Παλαιό Φάληρο.

Τρεις άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, είχαν στήσει καρτέρι στον πατέρα της οικογένειας και μόλις βγήκε από το διαμέρισμα, ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία υπό την απειλή κυνηγετικού όπλου και τον ανάγκασαν να τους ανοίξει την πόρτα.

Αφού εισήλθαν στο διαμέρισμα της οικογένειας μαζί του, έδεσαν τόσο εκείνον όσο και την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά με πλαστικά δεματικά και άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους του διαμερίσματος.

Οι δράστες εντόπισαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα και με την λεία τους τράπηκαν σε φυγή.

Όταν κατάφερε η οικογένεια να καλέσει την Αστυνομία, ακολούθησαν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Πλέον διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια και αναζητούνται τυχόν βιντεοληπτικά υλικά σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι ληστές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα